Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Ulman napisał:

Oszalałeś chyba . Nic nie zrobia, podniosa podatki ale ich poprzesz? Nie wierzę.

Benny  - czemu za to złodziejstwo nikogo nie potrafią zamknąć? Pewnie przez sady., Tuska Merkel Putina zydów  pedałów i masonów.

Gdzie ty mieszkasz ze dopiero teraz odnowili ci region. Zwróć uwagę że znaczna część inwestycji z kadencji PIS miała swój poczatek w poprzedniej kadencji.

Nie denerwuj sie i nie przeklnaj bo ci zwieracz puści. Uważasz że taką Szydło, Macierewicza, Sasina, Jakiego  Kempe, Waszczykowskiego czy carycę Suskiego można nazwać fachowcem i dobrymi kadrami? Kpisz chyba. W otoczeniu Konfederacji jest wiele osób o wolnosciowych , konserwatywnych pogladach tylko że nie masz o tym pojecia bo nikt ci ich w TVPis nie pokaże . Zainteresuj sie tym na własną reke a jesli szukasz na siłę wytłumaczenia i powodu by głosować na PIS  to tak zrób i nie trać czasu

Wymień kilka nazwisk ,tak na kilka ministerstw najważniejszych chociaż.

I nie przeklnaj tylko przeklinaj panie polonista.

Edytowane przez Slodki66
  • Like 2
Opublikowano

Zbychu, socjalistyczny tok myslenia tego nie przyjmie Idż kolego  głosować na PIS ni nie zawracaj gitary. 

Benny, oczywiście nikt nic nie robił . PIS zastał Polske drewnianą a zostawił murowaną. Przetargi na setki km ekspresówek na złość PISowi rozpisali. Mocna rzecz😲

Opublikowano
59 minut temu, racyl napisał:

różne bony , 1000+ to co jak nie rozdawnictwo

najmłodszy to z nich Korwin 🤣

to jest partia dla frajerów. ludzie w tej partii byli obecni w życiu około politycznym od zawsze. żadna to świeżynka

Swierzy był Korwin 50 lat temu.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

głosować na konfederację z korwinem to tak samo jak wysyłać pieniądze rydzykowi do torunia

jedno i drugie jak rzucone w błoto

Edytowane przez racyl
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Zbychu, socjalistyczny tok myslenia tego nie przyjmie Idż kolego  głosować na PIS ni nie zawracaj gitary. 

Benny, oczywiście nikt nic nie robił . PIS zastał Polske drewnianą a zostawił murowaną. Przetargi na setki km ekspresówek na złość PISowi rozpisali. Mocna rzecz😲

Frustracja sięga zenitu i zaczyna przekraczać granicę bezpieczeństwa. Opanuj Ulman irytację bo eksplodujesz i uswinisz klawiature.

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Slodki66 napisał:

Swierzy był Korwin 50 lat temu.

@101010  masz tu swojego kolegę d.........

14 minut temu, racyl napisał:

głosować na konfederację z korwinem to tak samo jak wysyłać pieniądze rydzykowi do torunia

jedno i drugie jak rzucone w błoto

To wybór dla madrzejszych wiec temat ciebie nie dotyczy. Co do Rydzyka racja ale nie wiem czemu cały nasz rząd przed nim pląsa.

13 minut temu, Slodki66 napisał:

Frustracja sięga zenitu i zaczyna przekraczać granicę bezpieczeństwa. Opanuj Ulman irytację bo eksplodujesz i uswinisz klawiature.

A inteligentnie odpowiedzieć potrafisz?

@lusjan masz zupełną rację  Ja tak robię od zawsze i nie oglądam się tak jak koledzy na to żeby  głosować na idiotów bo moga wybrać debili..

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

ale nie wiem czemu cały nasz rząd przed nim pląsa.

Poważnie nie wiesz ? Nie sądzę . B|

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

@101010  masz tu swojego kolegę d.........

To wybór dla madrzejszych wiec temat ciebie nie dotyczy. Co do Rydzyka racja ale nie wiem czemu cały nasz rząd przed nim pląsa.

A inteligentnie odpowiedzieć potrafisz?

korwin i modrość 🤣

Opublikowano (edytowane)

Czyli mam rację że nc do ciebie nie dociera i nie masz potencjału by normalność zrozumieć . Głosuj chłopie na ten PIS bo JKM nie dla ciebie Spocisz się od myslenia a i tak nic nie pojmiesz

A tak przy okazji - kto złozył ustawe lustracyjną w 1992?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Czyli mam rację że nc do ciebie nie dociera i nie masz potencjału by normalność zrozumieć . Głosuj chłopie na ten PIS bo JKM nie dla ciebie Spocisz się od myslenia a i tak nic nie pojmiesz

A tak przy okazji - kto złozył ustawe lustracyjną w 1992?

A co z niej wyszło??? Geniòszó..

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ulman napisał:

do innych też nie dociera od wielu wielu lat

kaczyński jest stary ale coś osiągnał w polityce a JKM jak był zerem tak nim pozostał

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

różne bony , 1000+ to co jak nie rozdawnictwo

najmłodszy to z nich Korwin 🤣

to jest partia dla frajerów. ludzie w tej partii byli obecni w życiu około politycznym od zawsze. żadna to świeżynka

Chyba na głowę upadles. Ale ok wyjaśnię ci.

1. Widziałeś w jakim wieku i czym zajmują się ludzie z jedynkami na listach Konfederacji?

2. Widziałeś na czym ma polegać bon oświatowy? Czekam na krytykę i porównanie w czym gorszy jest ten pomysł od obecnego. Podaj wady a ja ci podam zalety.

3. 1000+ to hasło. Kryje się pod nim zysk związany z tym ile zostaje w kieszeni w momencie gdy likwidujemy podatek dochodowy.

Ty chyba nie znasz ich programu mam wrażenie.

Opublikowano

widocznie zera lubią się trzymać razem 🤣

1 minutę temu, marluk napisał:

Chyba na głowę upadles. Ale ok wyjaśnię ci.

1. Widziałeś w jakim wieku i czym zajmują się ludzie z jedynkami na listach Konfederacji?

2. Widziałeś na czym ma polegać bon oświatowy? Czekam na krytykę i porównanie w czym gorszy jest ten pomysł od obecnego. Podaj wady a ja ci podam zalety.

3. 1000+ to hasło. Kryje się pod nim zysk związany z tym ile zostaje w kieszeni w momencie gdy likwidujemy podatek dochodowy.

Ty chyba nie znasz ich programu mam wrażenie.

to brzmi jak obietnice platformy z 2007. wszyscy doskonale wiemy co z tymi obietnicami totalnej metamorfozy wyszło.

Opublikowano
Przed chwilą, Slodki66 napisał:

A co z niej wyszło??? Geniòszó..

Przeszła przez sejm , Olszewski Macierewicz i Kaczory aż lali po nogach że się udało. Czemu sami nie zgłosili? Tylko Korwin był na tyle odważny? PIS zdaje się do  tej pory marzy o lustracji, dekomunizacji itd i nadal nie maja odwagi.  To odwołali rząd to wina Korwina yntylygyncie?

Opublikowano
25 minut temu, lusjan napisał:

A mnie kusi, żeby zagłosować na konfederację. W myśl zasady: kiedy nie wiesz, jaki ruch wykonać, przewróć stół... 😁

Polecam. Jak się nie sprawdza to ich skreslisz. Wszyscy już szansę dostali i czym się różnią? Że obniżą jeden podatek o 1%?

• Like 1
Opublikowano

widziałem kilku gości z ONR 🤣

pomaszerować 11 listopada to oni się nadają ale do niczego więcej

Opublikowano
9 godzin temu, Ulman napisał:

I ty się dziwisz że uważam że nieuki  popierają  PIS? 

Oczywiście musisz też wyznawać sPISkowe teorie że ja rozbijam i zabieram głosy PISowi. Ludzie są w wiekszości durni i wytresowano ich hasłami o straconuym głosie. Gdyby k

Głosuj na JKM i jego środowisko. 

PIS nic nie zabiera? A zniesienie, 30 krotności , podatek od najbogatszych , podatek bankowy, 10gr w paliwie, obniżenie kwoty wolnej od podatku, kasa zabrana z OFE to niby czyje pieniądze?

OFE to raczej PO wessało.

Obniżyli kwotę kiedy i komu? Trochę mijasz się z prawdą.Mnie osobiście boli że podnoszą lub podnośić będą płace minimalną ,bo wtedy to i do mojej kieszeni zaglondną.

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

Możesz odpowiedzieć? Wiesz co to znaczy konstruktywna krytyka? Słyszałeś kiedyś takie trudne słowo?

Opublikowano

Oczywiście musisz też wyznawać sPISkowe teorie że ja rozbijam i zabieram głosy PISowi. Ludzie są w wiekszości durni i wytresowano ich hasłami o straconuym głosie. Gdyby k

PIS nic nie zabiera? A zniesienie, 30 krotności , podatek od najbogatszych , podatek bankowy, 10gr w paliwie, obniżenie kwoty wolnej od podatku, kasa zabrana z OFE to niby czyje pieniądze?

Obniżyli kwotę kiedy i komu? Trochę mijasz się z prawdą.Mnie osobiście boli że podnoszą lub podnośić będą płace minimalną ,bo wtedy to i do mojej kieszeni zaglondną.

Obniżyli kwotę kiedy i komu? Trochę mijasz się z prawdą.Mnie osobiście boli że podnoszą lub podnośić będą płace minimalną ,bo wtedy to i do mojej kieszeni zaglondną

Obniżyli kwotę kiedy i komu? Trochę mijasz się z prawdą.Mnie osobiście boli że podnoszą lub podnośić będą płace minimalną ,bo wtedy to i do mojej kieszeni zaglondną

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał:

to brzmi jak obietnice platformy z 2007. wszyscy doskonale wiemy co z tymi obietnicami totalnej metamorfozy wyszło.

Właśnie nic bo nie mieli okazji nigdy nawet być w koalicji. Daj im szansę. Wszyscy już ją dostali. Przejrzyj na oczy. A jak krytykujesz program to podaj argumenty bo nie bardzo jest jak z tobą dyskutować.

Opublikowano

Opublikowano
Przed chwilą, marluk napisał:

Możesz odpowiedzieć? Wiesz co to znaczy konstruktywna krytyka? Słyszałeś kiedyś takie trudne słowo?

jesteś w tych kilku procentach co nie przekroczy progu wyborczego ta cała maskarada

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v