Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno na fb przeczytałem komentarz który świadczy kto popiera opozycje , materiał był o wzroście wpływów z vat o 40 % . Jeden ktoś napisał że rząd wyciągnął te pieniądze prosto z jego kieszeni . czyli jak by nie patrzeć ten człowiek to krętacz , złodziej i oszust który to okradał państwo a teraz ma pretensje , że musi wszystko płacić zgodnie z prawem :o ręce opadają

Opublikowano

no i co tam pany kiedy donald idzie siedzieć ? są jakieś przecieki  ?  :D  :D  :D

On nie musi iść siedzieć tak go dziś pilnowali że miał gorzej jak w więzieniu  bo nie wiadomo co taka babcia wyciągnie różę czy  tasak :P

Opublikowano

winny jest to wytłumaczyć się przyjechał.w rozmowie z dziennikarzami powiedział że ma glejta , przypomniał żeby nie było.spekulanci mówią że jak będzie potrzeba to go użyje.

Opublikowano

jakby glejtem się zastawił to by olał te przedstawienie  ;)

niedługo to już będą latać wszyscy(bo bmw -  braknie ) na tych caracalach co be....     strącił   :D  :D  :D

wywiad Rzeplińskim  https://www.youtube.com/watch?list=PLUWhf5zfIhzyU6JYgK0M-UidrsIwbWH6-&v=OYJCDpjTXtU

masz towarzyszu  :lol:

Opublikowano

No co , nie widzisz ? Wyraźnie napisane - "morze bo" , tylko szkoda że błąd zrobił i Bo małą literą napisał . :huh:

Opublikowano

Na warszawskim dworcu pojawili się działacze Komitetu Obrony Demokracji, był widziany chociażby Mateusz Kijowski. Jeszcze ciekawiej było przed siedzibą prokuratury. Tam „koncert” dał lider Kapeli KOD Konrad M. Pełnego nazwiska nie podajemy, bo jest oskarżonym w procesie przed krakowskim sądem. Z zarzutem handlu kobietami.

marusia idole inteligentne 

Opublikowano

a tak apropo to grzesio szrek był obecny na przywitaniu pana ;T;? i jeszcze jedno obrońcą pana ;T; jest giertych ? ,czy jakoś tak. nie pamiętam jak ten pan z twarzą mamuta się nazywa

Opublikowano

Co za obrazki! Tuska witał szef KOD, a śpiewał facet oskarżony o handel kobietami

http://niezalezna.pl/97392-co-za-obrazki-tuska-wital-szef-kod-spiewal-facet-oskarzony-o-handel-kobietami

a tak apropo to grzesio szrek był obecny na przywitaniu pana ;T;? i jeszcze jedno obrońcą pana ;T; jest giertych ? ,czy jakoś tak. nie pamiętam jak ten pan z twarzą mamuta się nazywa

morze nazywa sie marko kolo  :P

Opublikowano

matko bosko  :ph34r:

a to z tego kawału .jak w odwiedziny do boska ,miała przyjechać jego matka.

dowódca krzyczy;bosek ,bosek;

-co?

-matka przyjechała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v