Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak do dzieci i rodzin ? Nawet do teściowej bym ich nie przyjął .  :D

Opublikowano

A co Wy, forumowi eksperci od katastrof lotniczych, powiecie na temat rozbicia się Casy w Mirosławcu? Dla takich autorytetów jak ulman, hubertus, mirro czy marko-kolo pewnie wszystko jest oczywiste, bo tak powiedzieli w TVN24. 

nic dodać nic ująć  :D  najlepsze jest samo zdarzenie co po zrobiło i kompromitacja komisji milera  :lol:

Gość marekfarmer
Opublikowano

Hmm , a jak skomentujesz to że Papież też zachęca do przyjmowania uchodźców ? ^^

Pozostawię  to  bez  komentarza

Ale  weź  pod uwagę  to  że z Syrii  przyjechali do nas na ŚDM  i  wrócili  z powrotem  zostać  nie  chcieli  dlaczego może  wiesz ???

https://www.youtube.com/watch?v=ZuHHjpTN-R0       

Opublikowano

Hmm , a jak skomentujesz to że Papież też zachęca do przyjmowania uchodźców ? ^^

zetorki12@ na właśnie uchodźców... a nie imigrantów ekonomicznych bo to jest różnica a jak odróżnisz, który to który??? Jak trzeba będzie to nawet będą potrafili się przeżegnać...

Opublikowano

kiedy CBA weżnie się za oświadczenia szyszki i wyjaśni skąd ma tak ogromny majątek

zapomniał wpisać stodoły wartej pół banki i paru tam dupereli.... i co ? 

za zegarek gościa zlinczowano a tu proszę jakie pisuarowe standardy

jak pedał z  pisuaru  to też ok   :D  :D  :D

Opublikowano

znowu się głupot nasłuchałeś ?? :D

W ubiegłym tygodniu o sprawie oświadczenia majątkowego Szyszki mówili na konferencji prasowej politycy PO, m.in. Jan Grabiec. "Pan minister Szyszko, według własnego oświadczenia, dysponuje milionami hektarów gruntów, :lol:  :lol:  :D  :D

Opublikowano (edytowane)

toć to powszechnie znane zjawisko 

jakbyś nie siedział tyle pod ziemia to byś to wiedział a tak ''wungiel '' ci przyćmił umysł  :D  :D  :D

ten baran nie umie wypełnić prawidłowo oświadczenia i nie wie ile czego ma 

sam tyle wpisywał  :D  :D  :D

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano (edytowane)

lepiej byc prostakiem niz pogietym pajacem  :D  :D  :D

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano (edytowane)

ty za to przyszpanuj za ciasną oborą sorki ruiną  :D  :D  :D pokaz jak ci krowy po scianach sr...ją  :D  :D  :D

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano

lepiej byc prostakiem niz pogietym pajacem  :D  :D  :D

Pocieszasz się?

Dla prostaka wszyscy oprócz innych prostaków są pogięci bo  prostak posiada za ciasny łeb  by pojąć to co robią i mówią

Opublikowano

widzisz nietrafiłes znowu ..

ja głosowałem na kukiz15 i nadal bede to robił bo jako jedyni prezentuja jakis poziom .... to co ty wyznajesz to szambo i samozniszczenie

Opublikowano

wyznajesz POprostu Nowoczesnosc sKODziarza  :D  :D  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v