Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Marek, to jak w końcu jest z tymi świniami. Eksport do USA nie potrzebny bo i tak nam nie starcza. Czemy więc cieszysz się że eksportując do USA jednoczesnie napychamy niemcom kieszenie?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Na niemieckich świniach zarabiają pewnie jakies zagraniczne  markety które i tak nie płacą podatków. Tak więc dajesz zarobić niemieckiemu rolnikowi i niemieckiemu marketowi a co z tego jest dla nas?

Co myslisz Marku o strajku w LOT?  Związkowcy mają rację czy PISowski zarząd?  

Opublikowano

Prezes   ma zawsze  rację  

Ty chyba  coś  tam  na temat  związków  zawodowych pisałeś  że  kim oni  są  ,,swołocz,,  czy jak ty ich tam nazywałeś  ???

Opublikowano

W LOT też jest polityczny czy nie?  Skoro protestują przeciw socjalistycznej władzy ludu pracującego to zapewne tak.  Wszystkich zwiazkowców bedą teraz tak traktować? Biedronka i Tesco też tak moga czy nie?

Opublikowano

Przecież  sąd   niezależny  wydał  wyrok  że  protest  jest  nielegalny   więc  w czym  masz problem  ???

Opublikowano

Tak mi się skojarzyło . Kiedyś kierowcy w różnych tam PeKaeSach wydrapywali sobie kto ma ich tam prowadzić . Kuźwa , kto prowadzi te kolumny rządowe ???

Opublikowano

PySL   dostało  niezłe  baty   12,07%  poparcia  a 4 lata  temu ponad 20  xD  xD  

W  następnym  parlamencie   już  ich nie będzie   

:D  :D  :D  

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, marekfarmer napisał:

Przecież  sąd   niezależny  wydał  wyrok  że  protest  jest  nielegalny   więc  w czym  masz problem  ???

A jakby był legalny to oczywiście  spełnili by postulaty.😋 Może ich powinna jakaś PISowska bojówka  rozpedzić  

Już po tych wyborach PSLu miało nie być a jest. Tak zasadniczo to co wybory PSL przepada  i zawsze wypływa. To się nie zmieni

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Jakby  babcia  miała  wąsy  była  by   bronkiem ????

Opublikowano

Tak realnie patrząc na ten wypadek, to całe szczęście że przed nimi jechał ten facet. Bo przecież ta wesoła karawana pewnie nie zatrzymała by się przed przejściem i jeszcze rozjechaliby dzieciaka.

Opublikowano (edytowane)

Tak jak wesoła  karawana kulczyka  potrąciła  syna  ,,kukunia,,

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Widać  po postach  że  masz problemy  z  koncentracją 

Opublikowano

Wystarczy jedno zdanie po ludzku napisane. Jak się zadaje pytanie, to trzeba dać szansę aby pytany zrozumiał i udzielił jakiejś odpowiedzi. Chyba że to pytanie z serii takich gdzie odpowiadając obrażasz pytającego. Bo zna wszystkie pytania i wszystkie odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v