Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, zetorki12 napisał:

Widziałem i to z bardzo bliska .Nawet przez myśl mi nie przeszło że trzeba przestać Go leczyć . Znam też kilka osób po chemii i myślę że nie były to zmarnowane pieniądze . TY CHORY JESTEŚ  i wygląda na to , że tobie samemu szkoda pieniędzy żeby się wyleczyć .

Napisał bym coś jeszcze , ale to już by było na Twoim poziomie . Wspomnę tylko o tym , że powiadasz że Twoje dzieci też korzystały z opieki medycznej ...

PAX panowie. Dyskutujecie o  problemie nierozwiązywalnym od  początku ludzkości

Przed chwilą, marekfarmer napisał:

Jak byś  zauważył to była  litrówka.  Skoro już taki temat  podejmujesz to  zapytam  co chcesz osiągnąć  pisząc  ,,sPISkowcy,,

,

Literówka? Niech ci będzie. :/  sPISkowcy cie urazili? Toż to tyle spisków ile ta partia i jej zwolennicy odkryli i widzą dokoła siebie to najlepszt powód

Opublikowano
46 minut temu, Ulman napisał:

Romek to taki mały manipulatorek forumowy. Wrzuca czasem takie rzeczy bez opisu , źródła i próbuje coś udowadniać. Jednak  taki manipulowanie faktami jest najczęściej obreźliwe dla średnio inteligentnego człowieka

przecież wyraźnie było napisane które fundacje najwięcej pomogły  a ze ludzie co roku więcej płacili bo widzieli ze pomagają  a ze dochód był liczone również z 1%  podatku 

marko kolo się rzucił bo owsiak ma tylko 3 % z trendem spadkowym a fundacja 18% to jest różnica  a ty wyszedłeś na najgłupszego posłuchał bym coś o nieudolnej opozycji coś ci to przez gardło nie przechodzi  co tu wchodzę to pis pis 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Literówka? Niech ci będzie. :/  sPISkowcy cie urazili? Toż to tyle spisków ile ta partia i jej zwolennicy odkryli i widzą dokoła siebie to najlepszt powód

dureń zaślepiony nienawiścią do pisu.

Opublikowano

ten szmergiel to mial chyba wysokie obroty, takie ze cie do piwnicy u fritzla wyrzucilo:D, jestes tepakiem jesli nie wiesz jaka jest sytuacja szpitala w proszowicach, chyba nawet u zony nie byles bo bys wiedzial ze to nie szpital im a. kopernika[ daleko od noszy] tylko przy ul. kopernika:13_upside_down:, pare razy zdazylo mi sie tam byc:D

chodzi o to ze uporczywa terapii to przedluzanie cierpienia chorego, raka wykrytego we wczesnym stadium-kolega mial bialaczke i na razie wyszedl z tego, kolezanka corki -18 lat juz jest po przeszczepie szpiku-od niemca dostala-powinna brac czy nie ???????, ziec kuzynki mial glejaka-mozna i trzeba leczyc.czym innym jest leczenie ludzi o ktorych z gory wiadomo z polskich i swiatowych badan ze nie maja szans na wyleczenie, czy pozno odkryty goz mozgu mozna wyleczyc oczywiscie ze nie nawet leczenie w mediolanie czy gliwicach nie pomoze, bliska ci osoba pewnie zmarla-znam ten bol....., dopiero po 5 latach mozna miec pewnosc ze remisja choroby nie nastapi, a i tak na 100 % po wielu latach to sie znowu odezwie-takie jest zycie.................

Opublikowano

Takie życie , a co tam - może selekcja naturalna byłaby najlepszym rozwiązaniem ? Nie wpadłeś jeszcze na tak genialny pomysł ?  Jestem w stanie zrozumieć eutanazję na życzenie chorego , no ale ekonomiczna to już dla mnie czysty idiotyzm i zezwierzęcenie . No chociaż przesadzam , bo niektóre zwierzęta mają więcej instynktu niż Ty rozumu ...  w tym przypadku oczywiście .

Opublikowano

oj jacusiu byles pare razy w szpitalu w krakowie i myslisz ze tak jest wszedzie ,ano nie sa gorsze i lepsze.znam dobrze szpital w proszowicach i nie tylko i takich sa setki w polsce .ps.oj jaki masz ubaw z tego kopernika tyle ze cie zmartwie durniu lewacki duzo ludzi mowi na szpital na ul kopernika poprostu  szpital kopernika ot taka dygresja.drazni cie moj awatar?  i bardzo dobrze ,ma drazanic po to taki jest.

a tak na marginesie jakbys chcial wiedziec jak wygladaja szpitale na zachodzie ale nie takie kliniki tylko w takich miastach jak proszowice to bys sie za glowe zlapal jak choc raz bys tam byl ale ty mozesz tylko szczekac ze tu  jest zle i to wina pisu. glupi poprostu jestes

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, Roman176 napisał:

widzisz chłopcze ja dałem 300zł nie borę 500 i mam jak największe prawo go krytykować bo chce wiedzieć na co idą moje pieniądz  ja 100 zona 150 i reszta co w żabce puszka stała  wiec jeśli owsiak odpier**li znowu jakoś szopkę  gdy ktoś go zapyta o kasę lub znófw bd jakie Owsiak kupił sobie nową furę z zoną 

Co ty jakiś nienormalny jesteś? O.oDajesz 300 Pln jakiemuś szemranemu typowi który  nie wiadomo co z twoją kasa zrobi i w ogóle żadnego pożytku z niego nie ma? Trzeba było dać tym dobrym fundacjom które są w czołówce twojej tabeli

26 minut temu, Roman176 napisał:

przecież wyraźnie było napisane które fundacje najwięcej pomogły  a ze ludzie co roku więcej płacili bo widzieli ze pomagają  a ze dochód był liczone również z 1%  podatku 

marko kolo się rzucił bo owsiak ma tylko 3 % z trendem spadkowym a fundacja 18% to jest różnica  a ty wyszedłeś na najgłupszego posłuchał bym coś o nieudolnej opozycji coś ci to przez gardło nie przechodzi  co tu wchodzę to pis pis 

Czego Owsiak ma 3%?

Co do najgłupszego to czołówka jest daleko przed resztą i na dogonienie jej nie ma najmniejszych szans.:D

24 minuty temu, Roman176 napisał:

dureń zaślepiony nienawiścią do pisu.

Eee tam od razu nienawiścią.(resztę pomine) 

PISowców sPISek otacza zewsząd. W Smoleńsku - spisek, w UE - spisek, niemcy spiskują, rosjania spiskują, Tusk spiskuje, opozycja spiskuje, korporacje spiskują, banki spiskują, sędziowie spiskują, lekarze spiskują,, media spiskują, ekolodzy, żydzi i masoni pewnie też. :D

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

PISowców sPISek otacza zewsząd. W Smoleńsku - spisek, w UE - spisek, niemcy spiskują, rosjania spiskują, Tusk spiskuje, opozycja spiskuje, korporacje spiskują, banki spiskują, sędziowie spiskują, lekarze spiskują,, media spiskują, ekolodzy, żydzi i masoni pewnie też.

zapomniałeś o siebie na pierwszym miejscu..

Gość marekfarmer
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

C

PISowców sPISek otacza zewsząd. W Smoleńsku - spisek, w UE - spisek, niemcy spiskują, rosjania spiskują, Tusk spiskuje, opozycja spiskuje, korporacje spiskują, banki spiskują, sędziowie spiskują, lekarze spiskują,, media spiskują, ekolodzy, żydzi i masoni pewnie też. :D

Tak  a  ludzie  popierający  PO  to  z Miłości  strzelają  do ludzi  z PiS  czy  demolują  im  biura.

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

zapomniałeś o siebie na pierwszym miejscu..

To znaczy że i ja jestem podejrzewany o sPISek?  A nie mówiłem że PISocy wszędzie go widząxD

Przed chwilą, marekfarmer napisał:

Tak  a  ludzie  popierający  PO  to  z Miłości  strzelają  do ludzi  z PiS  czy  demolują  im  biura.

Oczywiście jest to naganne tylko co to ma wspólnego z syndromem oblężenia spiskiem?

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

A to ma że  ludzie  popierający  PO  są  oblężeni  ,,Nienawiścią ,,

Edytowane przez marekfarmer
Gość marekfarmer
Opublikowano

Donald Tusk  ten  Wiatr  zasiał   nie tylko on  bo  i  Sikorski   Niesiołowski  Palikot   Barto....  nie będę wymieniać tego nazwiska bo wstyd  itd

Opublikowano (edytowane)

osobiscie znam tylko szpital w hohenems. SZMERGIEL-naprawde jestes na czasie, myslalem ze tylko udajesz ciemniaka, 

http://www.rynekzdrowia.pl/Finanse-i-zarzadzanie/Proszowice-wypowiedzenia-zlozylo-80-proc-zalogi-szpitala-quot-Sytuacja-jest-dramatyczna-quot,178608,1.html

http://www.dziennikpolski24.pl/tag/szpital-proszowice/.

romus-wczesnie zaczynasz - przeszczep watroby to ciezka operacja ,znajomego zarazili kiedys wirusem c i od paru lat nie moze dojsc do siebie i pewnie nigdy nie wroci do zdrowia,pamietaj o tym przy otwieraniu kolejnej flaszki.

zetorki-selekcja naturalna dzial codziennie, to cud ze zyjemy do dzisiaj:D, pamietasz takiego goscia-wiem ze wtedy nie miales internetu ale telewizora pewnie sie dorobiles- on powiedzial nastepujace slowa-POZWOLCIE MI ODEJSC DO DOMU OJCA-wlasnie o taka sytuacje mi chodzi-nie rozumiesz znaczenia slow UPORCZYWA TERAPIA- poczytaj ,zima ,mroz masz sporo czasu.

a tak ogolnie to od rana ogladam tvpinfo i nie wiem o czym  my piszemy -jaki owsiak??????? ,jaka zbiorka ????dzisiaj zbieraja ??????? chyba mnie w konia robicie , zaczynam ogladac panorame moze sie dowiem PRAWDY- w zapowiedziach nic, na raziem bankstera pokazuja jako supermena. protest opozycji-jakies czarne parasolki w nocy grasuja ????? saska w jordanii, sa jednak jakies syryjskie dzieci,wojna i ruiny w syrii- do niedawna twierdzili ze to jacys emigranci a nie uchodzcy-dziwne ,naprawde dziwne, mamy milion uchodcow wojennych z ukrainy-biskup klamie zarejestrowanych uchodcow z donbasu jest niewiele ponad 200, jest w koncu wosp 3 sekundy ale jest..........

totalna wladza wymaga totalnej opozycji- z zachowanie wszelkiej proporcji,podobne rzeczy dzialy sie w poczatkach zsrr i III rzeszy -tam opozycja przegrala , chcecie tego samego, znowu wam przypomniec los faceta ktory rzucal krzeslem w komorowskiego a przed swietami policja jego i zone pobila ..........rewolucja zjada wlasne dzieci-ostatnie rekonstrukcja nie dala wam nic do myslenia ??????????

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)

Jasne Marek , bo Ty to zawsze z miłością obrażasz innych .

No Ty pajacus to masz te porównania :D . A w kwestii kwesty - w telexpresie była wzmianka .^_^

Edytowane przez zetorki12
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Jak nie nawołuje do  Nienawiści   jak  ci  Panowie  z PO

Ani nikt  z PiSu  nie nawołuje  do  Nienawiści

Zapomniałeś  Co  Sikorski  chciał ,, Dożynać?? ,,

Kto  nawoływał by  ,,Zabierać dowody Babcią ,,

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Nie zapomniałem . Ale gdzie tu nienawiść . Zresztą nie masz czym się martwić obecną opozycją . Ty się zastanów w co się oni teraz przepoczwarzą i kogo znajdą na lidera ?

Opublikowano

No to Pani Kępa w Jordanii może się zdziwić. Zakładam że od razu wyobrazi sobie taki obóz np w Łomiankach. Skutek będzie odwrotny od zamierzonego. Akurat skala tego tematu przerasta ją na starcie.

Gość marekfarmer
Opublikowano
14 minut temu, zetorki12 napisał:

Nie zapomniałem . Ale gdzie tu nienawiść . Zresztą nie masz czym się martwić obecną opozycją . Ty się zastanów w co się oni teraz przepoczwarzą i kogo znajdą na lidera ?

Czyli  ,,Dorżniemy watahy  PiSowskie ,, to   co to  jest  ???

Opublikowano

tak naprawde to nie uchodcy z syrii sa problemem tylko emigranci z afryki - ogladaja jak pieknie polska sie rozwija, jak brakuje rak do pracy, daja 500 na kazde dziecko, klimat sie ociepla, prawie caly rok na plusie,jakie fajne ciagniki i samochody produkuja i niedlugo miliony mlodych afrykanczykow w sporej czesci chrzescijan do nas przyjedzie, 

100 lat temu w afryce mieszkalo 240 mln ludzi dzisiaj 1,25 mld i to jest prawdziwy problem przed ktorym stoi nie tylko zachodnia europa ale i my takze.

nie tak dawno ze 30-40 lat temu w dziwnym kraju nad, wisla jacys szalency wiedzeni nienawiscia do legalnych i demokratycznie wybranych wladz , garstka insirowanych i oplacanych z zagranicy ekstremistow chcialy zniszczyc wladze prostych ludzi robotnikow  z miast i chlopow ze wsi, walczyli nie tylko pokojowo ale i zbrojnie z przedstawicielami prawdziwej wladzy w metropoliach i terenie, donosili na swoj kraj do zagranicznych mediow-typu wolna europa,glos ameryki, radio watykan, korzystali z prawnej pomocy jakis helsinskich komisji, cieszyli sie ze amerykanie oglosili sankcje na kukurydze, nie chcieli zeznawac przed ludowym milicjantem i prokuratorem, stawiali bierny i czynny opor zomo,ormo i slupskiej jednostce wojskowej im posla krasulskiego i beczki spirytusu..

a dzisaj te warcholy sa bohaterami- no nie wszyscy, ci wieksi to dalej sa przeciw wladzy,moze temu ze w pamietna niedziele nie dano im sie wyspac do 10 i do dzisiaj maja kiepskie humory...

taka ciekawostka-pewien krakowski literat nazwiskiem kornhauser siedzial w internacie w jednej celi z niesiolowskim:D.

jak sie zaczynal teleexpress poszedlem do pieca dolozyc i moglem nie zauwazyc paru sekund...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v