Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marekfarmer
Opublikowano
ta uważaj 80% TVN umie ten kit wam wciskać. :d
Opublikowano (edytowane)

No niestety chlopie tvn to nawet w USA ogladaja i wyciagaja wnioski ....faktów nie przeskoczysz i zadna tam reżimowa nie zagluszy i nie oglupi calego narodu 

Wiem ze szok ale bedzie wesolo haha 

Edytowane przez marko-kolo
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Tak

Masz to poczucie  propagandy 

xDxDxD

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano
3 minuty temu, marko-kolo napisał:

No ostatni sondaz zadaje klam temu co tu propaganda oszolomow wciska ..ponad 80 % za UE ...szok zapewne dla pisuaru haha 

Oni są przeciw UE ale za pieniędzmi z UE

Gość marekfarmer
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Oni są przeciw UE ale za pieniędzmi z UE

57%  jest  za UE

27%   przeciw 

Opublikowano

Gdzie napisaem że UE JEST ZŁE?

2 minuty temu, PRIMO napisał:

@staszek131415 @Alamo za wami PIS-FANATYKAMI trudno trafić bo najpierw UE jest BE a tu nagle CACY weźcie się w końcu zdecydujcie . 

nigdzie nie napisałem że uejest zła tylko PiS walczy o nasze godne miejsce w jej strukturach i inne państwa to doceniają

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Mirro, ten kraj i tak jest skazany na upadek. To już agonia tylko nie wszyscy jeszcze to zrozumieli

A ja myślałem że euroislam ma inne zdanie?

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

@staszek131415 @Alamo za wami PIS-FANATYKAMI trudno trafić bo najpierw UE jest BE a tu nagle CACY weźcie się w końcu zdecydujcie . 

UE nienawidzą jako siedliska zła wszelkiego ale ja popieraja bo wódz tak mówi. To się nazywa dyscyplina!  Nawet kosztem logiki O.o

Gość marekfarmer
Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Dobrze gada . Trza to monstrum reformować .

Tam niema co reformować

UE  jest jak ,,Wierza babel,, skazana na upadek

I oby to się  stało jak najszybciej

Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał:

Zacytowałem twój post,może odniesiesz się jak mężczyzna,stać cię na odrobinę wysiłku?czy propagandową ucieczka to wszystko co masz do zaoferowania?

• Like 1
Opublikowano

O.o o kuźwa jaki znawca polityki :D @Alamo nie będę się wypowiadał bo to daremny trud fanatyka nie da się przekonać -_-

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

O.o o kuźwa jaki znawca polityki :D @Alamo nie będę się wypowiadał bo to daremny trud fanatyka nie da się przekonać -_-

Widzisz,dałem dobrą ripostę,niestety jesteście przewidywalni,albo sie tłamsicie albo negujecie wszystko co pochodzi od nienaszości

• Like 2
Opublikowano

Was PIS-Fanatyków łatwo sprowokować do bezsensownej dyskusji "BRAWO WY" xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v