VALTRA 8150- Opinie uzytkowników
-
Podobna zawartość
-
Przez KOSTEK12
Witam,czy po zatrzymaniu ciągnika rewers mechaniczny powinien delikatnie zgrzytać ,oglądałem ostatnio Valmeta 6300 i właśnie tak się dzieje,nie jest to mocny zgrzyt ale jednak wyraźnie słychać, dodam że przerzuca się bez większych oporów
-
Przez Chłystek
Witam. Czy ktos z użytkowników nowej Valtry próbował skonfigurować telefon z wyswietlaczem w traktorze i czy wgl sie da cos takiego zrobic?
-
Przez KOSTEK12
Panowie mam prośbę, potrzebuję fotki zamknięcia tylnej szyby w Valmecie serii 6000 chodzi o zrobienie fotki od środka.Dziękuję
-
Przez lukasztusin123
Witam.
Valtra Valmet 8150, gdzie zamontowana jest pompa, która odpowiada za ciśnienie oleju w skrzyni biegów? Czy ta sama pompa odpowiada za skrzynię biegów, oraz za całą resztę hydrauliki w traktorze? (wspomaganie, podnośnik itd.)
-
Przez Lukecki
Witam użytkowników,
Zakładam temat, gdyż chcę się trochę dowiedzieć o tym kombajnie, jednak w internecie nie mogę znaleźć jakichkolwiek rzetelnych informacji. Słyszałem o mankamencie w postaci zagrzewania się silnika w czasie pracy, chciałbym się dowiedzieć jak często to się zdarza. Również chce zaczerpnąć nieco informacji o typowych usterkach. Z góry dziękuję za info i pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Owijarka elektryczna
Valtra z Annaburgerem