marioc14

Members
  • Ilość treści

    140
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

3 Neutral

O marioc14

  • Ranga
    Zaawansowany

Ostatnio na profilu byli

2881 wyświetleń profilu
  1. Ciśnienie było sprawdzane przez w krecenie drugiego wakuometru i też pokazał 0.5
  2. Witam Posiadam dojarke przewodowa alfa laval ze zbiornikiem sanitarnym umieszczonym na słoju czy ktoś z urytkownikow tych dojarek spotkał się z problemem że podciśnienie rozerwało ten plastikowy zbiorniczek co może być nie tak podciśnienie na manometrze mam 0.5 Pozdrawiam
  3. Witam Udało się skasować ten Luz na zaczepie bo mam identyczny problem? Jak skasować ten Luz bo z tego co widzę to te zaczepy to nie są rozkręcane? Mam u siebie zaczep rockinger i nie ma widocznych żadnej śruby ani nic co by wskazywało że jest on rozbieralny tylko w górnej części wkręcona mała śrubka robak ale próbowałem tam rozwiercić ale bez efektu
  4. No tak ale u mnie jest problem tego typu że nie przelacza się automatycznie tylko trzeba machnąć wajcha raz w, jedna raz w drugą stronę
  5. Witam Wymieniłem pompkę sprzęgła ta pod pedałem i narazie jest ok dokładniej się okaże po niedzieli bo zaczynam orkę. Dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam
  6. No właśnie teraz jakoś części to loteria
  7. No tak tylko czy ta za 100 z groszami nie będzie kiepskiej jakości
  8. No średnica tłoczka chyba jest inna bo do seri 300 jest fi 20 A w seri 500 fi 22 z tego co się orientowałem ale mogę się mylic
  9. Dokładnie czyli nie pozostaje mi nic jak kupić nową pompkę i wtedy zobaczyć bo jak ja rozebrałem to wygląda niby ok
  10. No to w sumie u mnie podobnie jest z tym że ten pedały bierze coraz niżej nizej aż wkoncu tak jakby wogole płynu nie zasysał ze zbiorniczka i dlatego nie wy sprzęgła w konsekwencji czego po czasie nie ma możliwości zmiany biegów.
  11. Witam Od jakiegoś czasu mam problem miękkiego pedału sprzęgła po odpowietrzebiu układu podczas używania sprzęgła zauważyłem że sprzęgło bierze coraz to niżej tzn jest coraz mniejszy skok pedału sprzęgła z oporem tak jakby pompka ta prz pedale zaciagala za mało płynu ze zbiorniczka chociaż nie widać żeby gdzieś się pocilo stan płynu w zbiorniczku wydaje mi się że się nie zmienia ale po jakimś czasie muszę znów w pompować płyn przez odpowietrznik żeby sprzęgło działało. Spotkał się ktoś z podobnym problemem?
  12. Już odpowietrzylem układ i jest ok tylko te cieknąć paliwo z tyłu pompy z pod tej trójkątnej śruby ale narazie odpuściłem bo trochę robota goni
  13. Mirro zgadza się jest tam bosch i cieknie spod tej trójkątnej śruby pomiędzy tymi 6 króćcami zasilającymi przewody.
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj