Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuję się farmtrac'em 675 dt proszę o opinie posiadaczy tych ciągników co ich jest najgorszą stroną i czy ogólnie opłaca się kupić go czy może poszukać belarusa 920.4 a może ursusa c-380 proszę opinię

Opublikowano

Kolego @gospodarz to już 4 temat o tym samym z serii tematów: Opinie o... Co wybrać... To czy to...
Jest tyle tematów poszukaj poczytaj wujek Google też jest i nie gryzie.
A kolega @romek poprostu stwierdził fakt jaki wysuwa się z tych tematów założonych przez Ciebie.

Opublikowano

No dobra dzięki romek za podesłanie mi tego tematu ale tu nie będziemy się kłócić się jak małe dziewczynki chodzi mi po prostu żeby jakiś posiadacz tego ciągnika napisał czy ten ciągnik jest dobry a te link co mi podesłałeś to są opinie zwykłych ludzi co nie mają styczności z tym traktorem

A co do mich tematów to moja sprawa ile zadaje chcę po prostu się dobrze zorientować się co kupuje

Opublikowano

he w linku dt. farmtraca piszą Ci co nie mają styczności z ciągnikiem a Ty twierdzisz ze w Twoim temacie tego unikniesz?

Najbardziej obiektywna ocena jest ocena posiadacza. Jest galeria, jest korespondencja na forum piszesz do użytkowników co maja w swojej galeri taki ciągnik i wiesz wszystko, wiadomo i takie oceny sa różne kazdy chwali to co ma.  

Opublikowano

No dobra dzięki romek za podesłanie mi tego tematu ale tu nie będziemy się kłócić się jak małe dziewczynki chodzi mi po prostu żeby jakiś posiadacz tego ciągnika napisał czy ten ciągnik jest dobry a te link co mi podesłałeś to są opinie zwykłych ludzi co nie mają styczności z tym traktorem

A co do mich tematów to moja sprawa ile zadaje chcę po prostu się dobrze zorientować się co kupuje

no chyba sobie żartujesz, opinie masz w temacie podanym przez romka i tam czytaj, zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez zyzek
      Orientuje się ktoś jak ustawić rozrząd/kąt wtrysku w farmtrac 555?
    • Przez Ursusc385
      Wszystko na temat ciagnikow rodziny "Farmtrac"
    • Przez olwenboniface
      Cześć wszystkim!
      Od kilku dni zauważyłem, że w moim Farmtrac 675 DT układ hydrauliczny reaguje z opóźnieniem – szczególnie przy podnoszeniu i opuszczaniu osprzętu. Olej był wymieniany miesiąc temu, filtr wygląda w porządku. Ciśnienie też w normie.
      Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym zachowaniem? Zastanawiam się, czy problem może leżeć w zaworze sterującym lub pompie. Każda wskazówka mile widziana – zanim oddam ciągnik do serwisu, chciałbym poznać Wasze opinie.
      Z góry dzięki za pomoc i dobre rady!
      among us online
    • Przez Bartek1994
      Chcę kupić Farmtraca 675 DT.Chciałbym aby właściciele tego ciągnika podzielili się swoją opinia o nim.Z góry dziekuję.
    • Przez Gazpacho
      Mam problem z podnośnikiem, a konkretnie podnosi za nisko. Pytanie: czy jest możliwość wyższego podnoszenia bez demontażu ramion?

• Dodaj nową pozycję...
v