Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

T5 nie miał w standardowym wyposażeniu instalacji pneumatycznej.

jaką cenę netto płacisz za pneumatykę??

pytam,bo nie wiem czy doposażać swój egzemplarz,a dealer nie potrafi dokładnie określić ceny...

Opublikowano (edytowane)

pneumatykę mam wliczona w cenę, za całość 157 000 zł w styczniu negocjowaliśmy, w cenie pneumatyka, radio, kogut no i dzisiaj wysępiliśmy jeszcze dodatkową parę lamp roboczych na tył bo ma tylko jedną parę,

Edytowane przez Pawel18m
Opublikowano

przypomnij jeszcze jakiego konkretnie modelu T5 i w jakiej opcji dotyczy cena 157000?

ja ustalałem cenę w grudniu,ale bez instalacji pneumatycznej.wtedy mówiono o koszcie około 5-6tys.zł,a teraz słyszałem nawet o 8tys.zł.

lepiej wiedzieć,co oferuje konkurencja i za jakie pieniążki.Łatwiej wtedy nie dać się wpuścić w maliny.

A za dodatkowe lampy jaka kwota?

i w co można jeszcze do ten ciągnik doposażyć?

Opublikowano

157 000 za T5.115, a lampy, pneumatyka radio ma być w tej cenie, radio chyba jest nawet fabrycznie montowane, ciężko powiedzieć co tam można jeszcze wcisnąć, klima obciążniki ehr w standardzie, jak ktoś chce to w opcji jest otwierana przednia szyba, ma być większy wybór ogumienia, a jeśli można wiedzieć Tobie za ile go "wcisnęli"

Opublikowano

151000zł bez pneumatyki.

przy poziomie,który Ty osiągnąłeś,widzę że jej koszt to około 6000zł.

oczywiście pojawiają się pewne różnice,bo w tym okresie ten ciągnik u innego dealera mogłem zamówić za 149000zł,ale z racji odległości i problemów z tym zwiazanych...odpuściłem.

radio jest w standardzie i niestety ma dziwny rozmiar.planowałem założyć swoje,które leży w pudełku,ale nie ma gdzie wcisnąć.

przycisnę dealera o dodatkowe oświetlenie.

Opublikowano

Mój niedoszły t5 115 też dojechał. Oglądałem. Jak ktoś chce coś więcej jak seria TD to spoko, ale to szału nie ma. Normalny ciągnik. W sumie się cieszę, że z niego zrezygnowałem.

Opublikowano (edytowane)

Takie moje zapytanie to poile sa NH ze ludzie sie tak na to zucaja np na przykladzie 140-150konnego prosil bym o powiedzenie ceny z full wypasem . Kupilem nowego 7475 z full wypasem nawet podgrzewany fotel i lusterka na dyna(mimo ze nic o tym niewspominalem ) vt bezstopniowka ful pneumatyczne amortyzacje i takie tam poprostu full cene niebede mowil zeby niesugerowac wiedz chcial bym sie dowiedziec ile kosztowal by NH 150 KM a zeby porownac.MF (142nominalnie 155 maxymalnie)

Edytowane przez kgbck
Opublikowano

151000zł bez pneumatyki.

przy poziomie,który Ty osiągnąłeś,widzę że jej koszt to około 6000zł.

oczywiście pojawiają się pewne różnice,bo w tym okresie ten ciągnik u innego dealera mogłem zamówić za 149000zł,ale z racji odległości i problemów z tym zwiazanych...odpuściłem.

radio jest w standardzie i niestety ma dziwny rozmiar.planowałem założyć swoje,które leży w pudełku,ale nie ma gdzie wcisnąć.

przycisnę dealera o dodatkowe oświetlenie.

T5.115 za 157 tys ??? gdzie ??? jeśli można wiedzieć ???mnie Wrońscy proponują T5.105 z pneumatyką za 168 tyś netto

Opublikowano (edytowane)

Mój niedoszły t5 115 też dojechał. Oglądałem. Jak ktoś chce coś więcej jak seria TD to spoko, ale to szału nie ma. Normalny ciągnik. W sumie się cieszę, że z niego zrezygnowałem.

Porównywanie T5 do zwykłego TD nie ma zupełnie sensu. Zupełnie inna półka, wiem bo jeździłem T5 już. Mnie się T5 bardzo podoba.

Edytowane przez wysoki24
Opublikowano

Ceny idą do góry. Od listopada kolejne 6% na t5.

Jak czytam po ile bulicie to faktycznie nie żartują z podwyżkami. Ja mialem na umowie o wiele niższą cenę. Chyba najniższą czytając caly ten temat.

Opublikowano

do NH T5 planuję dokupić kilka podstawowych maszyn.budżet dość skromny,pola też niewiele.dealer wciska mi na siłę Unię,ale jakoś nie mam przekonania.cena poraża,gdy porównuję np. z agro-maszem.

w planach min.pług zagonowy 4skibowy,gruber 2,6m i agregat uprawowy.

panowie!doradźcie uczciwie!

agro-masz!warto?czy nie?

Opublikowano

Uni do zachodnich sprzętów jeszcze sporo brakuje ale wśród polskich jest jednym z lepszych producentów. Akpilowe lemiesze potrafią pękać a w grudziądzkim coś takiego się nie zdarzy.

Opublikowano

dziękuję za opinie.i tak to właśnie jest.każdy ma swoje zdanie,zupełnie jak z ciągnikami.jedni się zachwycają T5,a inni go krytykują.wszystko zależy od potrzeb i kieszeni.swoim pytaniem wykroczyłem poza temat ciągnika T5,więc przepraszam i wracam do źródła

Opublikowano

Witam wszystkich ponownie!

Panowie, czy ktoś z zamawiających w tym roku ma już T5 u siebie w domu?? Jeśli tak, to kiedy zamawialiście, jeśli nie, to jakie macie informacje od swoich dealerów?? Pozdrawiam serdecznie.