Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez DamianGabana
      Witam ,
      Panowie powiedzcie jak z kontraktacją kukurydzy mokrej na nowy zbiór????????????????

U mnie w Lubelskim 420 - 450 netto 

• Przez andrewk
      Piszcie jak przetrzymujecie obornik na pryzmie na polu - gdy np. płyta gnojowa jest pełna, a do 1 marca jeszcze daleko. Można przetrzymywać bezpośrednio na ziemi ? Jak nie to wystarczy dać folię pod spód ? Nie chcę nabawić się problemów z arimr, więc muszę zawczasu się przygotować

___________________________________________________________________________________________________________
      AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca 

• Przez SamaPrawda
      Witam, co sądzicie o takiej siatce na ptaki? Dała by radę ochronić folie na pryzmie od ptaków? kiedyś porozciągałem siatkę z bel i niby ptaki nie siadały, ale z tym trochę roboty bo jednak małe kawałki siatki a tutaj by było wygodniej. Co o tym sądzicie? https://allegro.pl/siatka-ochronna-przeciw-ptakom-na-ptaki-8x20m-i7163003736.html#thumb/3
    • Przez michal_19
      Czy zaprawiajac pszenżyto zaprawą i nawozem donasiennym łączycie razem te zabiegi , czy najpierw zaprawa potem nawóz. Chciałbym zaprawic kinto duo + primus b+ i nie wiem czy robić to oddZielnie czy razem. 
    • Przez CeZaRy29269
      Co zamiast zboża dla byków ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v