-
Podobna zawartość
-
Przez kuchcik
Czy okrywacie buraki agrowłókniną na pryzmy? Jakie macie opinie? Bo ja w tym roku okryłem po raz pierwszy i zastanawiam sie, czy wydatek byl potrzebny.
-
Przez radekbil
Mam problem jak wybierać z magazynu płaskiego zboże albo ze strychu , najbardziej zależy mi żeby nie trzeba było szuflować na żmijkę ?
Ma ktoś jakiś pomysł żeby to usprawnić , kiedyś ni ebyło problemu , ale teraz juz sił brakuje , a nikt tego nie chce robić , tego zboża sie narobiło ,rencznie nagarniać to ręce odpadajom
-
Przez bocecek087
witam chcem kupić termometr rolniczy który bedzie słuzył mi do pomiaru temperatury zboża w pryżmie. Czy ktoś moze mie coś polecić ???
-
Przez mazanek1
Witam. Chce zrobić pryzmę pod kiszonke z kukurydzy i nie wiem jaką folie rozłożyć na spód pryzmy czy musi być to jakaś specjalna folia czy może być zwykła czarna folia budowana?
-
Przez nightmare
Witam, sprawa wygląda tak, 5 dni temu skosiłem kukurydze nakryłem folia i obsypałem, dziś na pryzme wbiegly jalowki, i oczywiście zrobily dziury w foli i dolki w pryzmie, zrzuciłem ziemie, kupiłem nowa folie, nalozylem na ta podziurawiona i przysypałem ziemia, pytanie czy duże straty będą przez cos takieg? a może miał ktoś podobny przypadek
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ubijanie pryzmy wałem cambella
Revolver