Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie swojego władka kupiłem w maju i na wiosnę chcę kupić kultywator z wałem strunowym jaką szerokość zalecacie by ładnie szedł a u nas na Podkarpaciu ziemie ciężkie :P

I pytanie bo mamy sad u nas i chcielibyśmy kupić kosiarkę sadowniczą (rozdrabniacz) czy władek ją uciągnie czy dać sobie spokój??

Opublikowano

Do kolegi Mentos223 kupuj śmiało ja swoim obrabiam 21 ha czyno nie tylko włądkiem ale władkiem rozdrabniam gałęzie i nie rozdrabniarkom a kosiarko węgierską o szerokości roboczej 2 metry i wszystkie gałęzie jakie by niebyły grube chudsze wszystko kosi i niema żadnego problemu trójka polowa i upór i młóci to z rozdrabniareczką która ma jeszcze dodatkowe przełożenia żeby było lżej ciągnikowi to on będzie z tym latał na 4.

Opublikowano

Mój robi z kultywatorem 13 łap i ciężkie brony z tylu i daje na spokojnie rade 2-3.Kosiarkę mam Famarolu 1.65 to idzie znakomicie kosiłem na 3 szedl w takiej sredniej trawie :lol:

Pokaż te brony ciężkie... Co najwyżej są średnie :P do bron ciężki to ciągnik musi być a nie taki kucyk :P

Opublikowano

A ja dalej z tym filtrem-można gdzieś dokupić jego obudowę?Będzie pasowała w miejsce bąka?

Sorry za trucie d..y ale nie cierpie czyścić bąka.Z chęcią zamieniłbym go na zwykły filtr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez volvo
      Zakładał ktoś do Władka wentylator od ltz55, czyli od 4-cylindrowca?
    • Przez adam098
      Witam posiadam t25 z starego typu alternatorem brak ladowania,  co może być.  Jak założyć do niego nowszy alternator?
    • Przez Wielkinikt
      Witam odkrecily mi się śruby z blokady mechanizu roznnicowego a mianowicie 2 kolki 4 podkladki i 6 srub , i nie mam pojecia jak maja byc zalozone podkladki czy maja zaslaniac kolki i nachodzic na siebie czy tylko 2 na zaslonienie kolkow , czy nie ma to znaczenia i jeden chu jak to jest załozone 
      ps przepraszam za bledy 

• Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A . Może ktoś ma na zbyciu .
    • Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A  . Może ktoś ma na zbyciu .
  • Dodaj nową pozycję...
v