rolnictwo czy miasto?
-
Podobna zawartość
-
Przez Marcinuzz90
Witam wszystkich bardzo serdecznie!!
Piszę ten temat aby zebrać wasze opinie na temat właśnie tej "Włosko - Niemieckiej" spółki. Jak to było naprawdę? Kto był pierwszy? Kto się na kim wzoruje? Kto kogo kupił? Kto jest liderem? Czy ta korporacja między tymi firmami ma jakiś cel - są jakieś plusy/minusy? Czy kiedyś wielka współka się rozpadnie?
Nie chciał bym żeby temat był źle odebrany ale ja osobiście mimo tego, iż jestem osobą która posiada jeden z tych trzech marek ciągników patrząc na inną markę z tej spółki mam do niektórych spraw mieszane uczucia...
-
Przez bartek29
Siema mam pytanie bo tyle osób mi mówi ze gospodarstwa 1-30 ha nie przetrwają nadchodzących lprzyszlych lat mam pytanie czy to prawda
-
Przez mlody90
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Augusta Zamoyskiego w Jabłoniu
Szkoła znajduje się w miejscowości Jabłoń, gmina Jabłoń, powiat Parczewski, województwo Lubelskie. Nie ma co się rozpisywać wszystko jest tutaj na stronie szkoły http://www.zsckrjablon.pl/ Zachęcam do odwiedzenia strony szkoły i sprawdzenia kierunków kształcenia
-
Przez DanioTraktorzysta
Witam. W tym roku kończę technikum rolnicze i zamierzam iść dalej na studia. To co mnie interesuje to wszelka technika rolnicza. Szukam dobrej uczelni z dobrze wyposażonym warsztatem praktycznym i odpowiednim podejściem do studenta. Chętnie rozważę się każdą uczelnię lecz wolałbym aby były one umiejscowione w jakichś większych miastach i najlepiej na południu kraju.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
-
Przez Divinegirl
Czy są może tutaj jakieś osoby wybierające się na magisterkę, kierunek rolnictwo - UTP Bydgoszcz ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Minister Stefan Krajewski ogłosił wsparcie dla rolników
Zetor 10145 & Autosan D-47 + Autosan D-732