Korbowód MTZ 80
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateuszek12
Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
-
Przez MTZ_Belarus
MTZ BELARUS TRAKTOR Sp. z o.o. przedstawia relację video z wyjazdu do Mińska i odwiedzin u Producenta ciągników Belarus – Mińskiej Fabryki Traktorów. Wyjazd z polskim importerem był nagrodą w konkursie organizowanym w terminie luty-maj 2019 r. 24 września razem ze zwycięzcą ruszyliśmy w drogę, a jak było – sami zobaczcie i oceńcie.
https://youtu.be/J6OReRwjkiM
-
Przez ZimowyZolnierz
Witam w katalogu części naszego Zetora występują 4 świece żarowe w głowicy, natomiast fizycznie mamy świece płomieniową w kolektorze. Czy to oznacza że głowica jest nieoryginalna czy w starszej wersji z mostem zetorowskim po prostu tak jest? Oraz mam mega problem z rozruchem, w mrozy jak złapie początkowo chodzi na jeden cylinder, pora się szykować do remontu? -
Przez bialy1989
Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
klimatyzacja dominator,spreżarka york