Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewno . Nasi bardziej cwani . Po co coś tworzyć , jak można zerżnąć gotowe rozwiązania ? Właściwie to co na celu miało wklejenie tego starego filmu ?

Opublikowano

Tak widze ten temat wrzucanie ciekawych rzeczy.  A nie Polecam bo kolega sprzedaje albo sprzedam bo tato powiedział że jak sprzeda stare to kupi nowe a ja nie mogę się doczekać. 

• Haha 1
Opublikowano

Kraje takie jak Japonia czy Niemcy wydawali miliardy dolarów na rozwój technologii a nie jak u nas - działa to działa, można produkować, co z tego że konstrukcja z lat 60-tych.  Lexus tworząc w 80-tych latach model LS stworzył 400 aut koncepcyjnych i 900 prototypowych jednostek napędowych żeby wybrać najlepszy i zrobić tan super samochód

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, soltys48 napisał:

Nawet sobie tym głowy nie zawracaj

naprawdę jeśli chcesz w miarę sprawnie pracować zastanów sie nad pasówką.Twoje fetorzysko da sobie radę z małą JD czy NH

Ale że awaryjne , czy po tych latach to już szroty ? Pasówki takie gabarytowo dosyć potężne . Vicony do gustu mi przypadły , a się dowiedziałem że te starsze maja można powiedzieć po 12 pasów . Właściwie nie wiem czy wada , ale spinek więcej .

Opublikowano

jakie urwa awaryjne........taie jak i inne

w JD 545 przez cały okres użytkowania jedno łożysko padło i to w pierwszym roku, fakt pasy mi pękały bo były szroty ale po wymianie na gładkie po 15,-/m latała aż miło, prasa prosta w obsłudze można powiedzieć,że intuicyjnie się ją obsługuje i zetorek bez niczego będzi elatał

Opublikowano (edytowane)

Z awaryjnością o Warfamę zapytałem . Wiem że Jon to Jon ¬¬

Czyli szukać Jona 550 ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
Dnia 20.06.2018 o 18:36, soltys48 napisał:

Nawet sobie tym głowy nie zawracaj

naprawdę jeśli chcesz w miarę sprawnie pracować zastanów sie nad pasówką.Twoje fetorzysko da sobie radę z małą JD czy NH

A g. wiesz wielki znawco. Byłeś w d. i g. widziałeś

Opublikowano

Rolnicku nie srałeś dzisiaj to się rzucasz?  Soltys obraził uczucia twojego pomarańczowego szrota z Dobrego Miasta? 

Jedyny minus tych 12 pasów w viconie to tylko większa ilość spinek. Na 5 jednak są sporo droższe. Byłoby dobrze jakby na pasie była tylko jedna spinka co będzie świadczyć o mniejszym zużyciu. Druga sprawa to po zakupie jakbyś wymienił wszystkie spinki na Titan lub podobne to masz spokój na kilkanaście lat przy Twoim areale.

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

może i gówno widziałem

jednak to nie jest tylko moja opinia,

weź tą prasą słomę suchą popresuj:D

ja ja ......

do 5211 w sam raz

mam juz 8 lat i jest super

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v