Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No co Ty ? Sprzedał od ręki . Kupiec dał Mu więcej jak chciał .^_^

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Okaże się na jesieni jak puści go w ciężką robote wtedy wyjdą kwiatki z tego fergusona:ph34r:

Już przetrwał jesień bo kupiony styczeń 2017 i się nie rozleciał. Ja tam nic do tego handlarza nie mam, wszystko skompletuje, nowe opony pozakłada i lepiej kupić takiego niż z łysymi oponami i pogiętymi blachami, bo za koszt opon można zrobić silnik, a może tak być że kupisz od chłopa wsadzisz kasę w koła a i silnik może być też do roboty. Używka to loteria i trzeba mieć szczęście bo tu nie ma reguły nikt prezentów nie robi.

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Już przetrwał jesień bo kupiony styczeń 2017 i się nie rozleciał. Ja tam nic do tego handlarza nie mam, wszystko skompletuje, nowe opony pozakłada i lepiej kupić takiego niż z łysymi oponami i pogiętymi blachami, bo za koszt opon można zrobić silnik, a może tak być że kupisz od chłopa wsadzisz kasę w koła a i silnik może być też do roboty. Używka to loteria i trzeba mieć szczęście bo tu nie ma reguły nikt prezentów nie robi.

Te opony i malowanko to pewnie gratis Ci zrobił, bo handlarz to filantrop, taka dobra dusza?

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Szczeże to wolał bym kupić blachowo dziada a silnikowo dobrego niż odwrotnie.blachy pomalować to niewielki koszt

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Jakbym wtedy nie kupił to do dziś nic lepszego do 200km nie było, bo z ciekawości śledzę ogłoszenia.

Z tym "nic lepszego" , to nie przesadzaj . :D Za taką kasę coś byś znalazł , tylko z innym logiem by było .

2 minuty temu, bartek1992 napisał:

Gdzie Ty Proximę widzisz ?

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Z tym "nic lepszego" , to nie przesadzaj . :D Za taką kasę coś byś znalazł , tylko z innym logiem by było .

jakiego chciał to i takiego se kupił , widocznie wyznacznikiem pomyślności zakupu i użytkowania było logo bo konstrukcja zbliżona a  przesiadka ani kłopotliwa ani stresująca , a co do czego to na pewno się przewijały pewnie inne ursusy ale raczej nie ten model i odległośc przekraczająca możliwości

Opublikowano
13 godzin temu, zetorki12 napisał:

Ten gościo ma głównie Zetory w takiej cenie . Pięknie odnawia wizualnie , ale reszta podobno różnie . Mój młodszy brat @Rolnik1973 od niego kupił Fergusona i powiada że zrobił interes życia .:ph34r:

Kiedy sytuacja wymaga użycia koguta ?

1. Pojazd wykonujący na drodze prace porządkowe, remontowe lub modernizacyjne.
2. Może mieć koguta pojazd holowany zamiast trójkąta.
3.w gabarytach się stosuje ale tam to odrębne przepisy. 
4. 100zł mandatu za używanie koguta. 

Opublikowano

Koguta należy użyc, jak kura ma znieść jajka, z których mają się wylęgnąć kurczęta

A w ciagniku używa się co najwyżej światła błyskowego o barwie pomarańczowej

Skąd wziąłeś te 155cm ?

Opublikowano
3 godziny temu, jahooo napisał:

Koguta należy użyc, jak kura ma znieść jajka, z których mają się wylęgnąć kurczęta

A w ciagniku używa się co najwyżej światła błyskowego o barwie pomarańczowej

Skąd wziąłeś te 155cm ?

A żeś zabłysnął jak te światło błyskowe o barwie pomarańczowej.

może 255cm mu chodziło bo też coś słyszałem ale tu chyba chodzi o gabaryty jak pilot prowadzi i są pozwolenia z urzędów. Nie chce mi się patrzeć. 
Teraz połowie użytkowników af jest smutno bo swoimi 60tkami nie będą mogli na kogutach z obsypnikiem jeździć. 

Opublikowano

Nie ma czasu pójść na dyskotekę to dyskoteka przychodzi do niego.

Powiem, że nie wiedziałem, że za koguta jest mandat. Ala jak do tej pory to chyba dwa razy włączałem i to nocą we mgle jak mleko, więc czuję się rozgrzeszony:D.

Ale w sadowniczym nocą z kolegą się witałem sygnałem świetlnym podczas oprysków, tylko jakaś gałąź mi koguta zdmuchnęła, a szkoda nowy zakupić.:P

Opublikowano

Do 3m nie trzeba pilota, za specjalnym zezwoleniem można do 3,5m ( koszt chyba 80zł tylko), a powyżej to już pilot. Was też denerwuje na aplikacji olx że każde wyszukiwanie jest według "rekomendowanych" i za każdym razem trzeba przestawiać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v