Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie też olx od dawna słabo działa .Ostatnio  to już całkiem po 20 minutach przeglądania olx Internet wyłącza się i jest czarny wyświetlacz przez chwile a na innych stronach prawie się nie zdaża

Opublikowano

Aplikacja na telefon działa dobrze. Siedzę ostatnio dość długo przeglądając ogłoszenia i zero problemów.

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, zetorki12 napisał:

Po co to wkleiłeś ? To nie ten temat nawet .

A mi tam takie ciekawski nie przeszkadzają. Ten temat jest jedynym tematem który obserwuje na af i fajnie jak wrzucają jakieś ciekawostki.  Dawno było wiadomo że koguta nie można zakładać od tak sobie. I wkurza mnie nawet jak widzę zetora 60 koni jak jedzie z tym kogutem. Po co on??? Niektórzy to nawet połowy świateł nie mają ale kogut na sztywno do  akumulatora jest. ! 
Kilka lat temu w mojej okolicy lepili mandaty za jazdę na kogutach. Bo to jest wprowadzanie innych uczestników ruchu w błąd. 

Edytowane przez stuart
Opublikowano

O sytuacja z przed wczoraj. Dobrze że jechałem ciągnikiem bo jak bym jechał osobówką to dzwonił bym po 997. Godzina 21 pole ciemno patrze w oddali 2 koguty-myślę sobie sieczkarnie ktoś prowadzi?  O.o Jakiś spych? Zjeżdżam na pobocze ile się da (pewnie maszyna z 3m szeroka)  A tu ku***wa renówka z rozrzutnikiem jedno osiowym -.-

Opublikowano (edytowane)

Kogut przy dużym gabarycie to jak najbardziej dobra rzecz, od razu widać jak zmienia się zachowanie innych kierowców, są ostrożniejsi. W ostatnie żniwa jak już nocą prowadziłem długą 12-tonową przyczepę po ulicy, gdzie jest dużo wąskich zakrętów albo skrzyżowań to trzeba było najeżdżać na przeciwny pas i miałem zapalonego koguta to kierowcy już z daleka zwalniali i robili miejsce. Po prostu jak ktoś widzi takie sygnały to wie, że coś się dzieje i trzeba zachować szczególną ostrożność.

Edytowane przez KlimekPL
  • Like 1
Opublikowano
36 minut temu, Shaun napisał:

Typek jak wozi maciore na randke to naparza z pomarańczowym (pojazd to oczywiście C360), no ale rozumiemy - siła wyższa...😎💕

Oooo , w takim wypadku to nawet niebieski wskazany . :D

Opublikowano

Ja też nie rozumiem po co co niektórym ten kogut. Rozumiem w nocy jak maszyna wystaje poza obrys ciągnika to ok. Sam koguta używam wtedy jak wymaga tego sytuacja. A tak to jest bo jest w razie potrzeby. Zresztą w dzień to i tak nikt nie zwraca na niego uwagi ale w nocy z tym samym sprzętem to już jestem spokojniejszy a i osobówki zachowują się inaczej.

Opublikowano
5 godzin temu, stempos1980 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/zetor-5211-nie-7211-7711-ursus-CID757-IDt9J7p.html-chyba mu na głowę zabardzo słońce grzało i poniosło go z tą ceną

2 godziny temu, izydor6280 napisał:

tam same takie perełki, kupa plaku i wosku, a opona najtańsza i bebechy jak po wojnie, typowy handlarz z gwarancją do bramy

Ten gościo ma głównie Zetory w takiej cenie . Pięknie odnawia wizualnie , ale reszta podobno różnie . Mój młodszy brat @Rolnik1973 od niego kupił Fergusona i powiada że zrobił interes życia .:ph34r:

8 minut temu, blondynek2004 napisał:

Ja też nie rozumiem po co co niektórym ten kogut. Rozumiem w nocy jak maszyna wystaje poza obrys ciągnika to ok. Sam koguta używam wtedy jak wymaga tego sytuacja. A tak to jest bo jest w razie potrzeby. Zresztą w dzień to i tak nikt nie zwraca na niego uwagi ale w nocy z tym samym sprzętem to już jestem spokojniejszy a i osobówki zachowują się inaczej.

Kiedy sytuacja wymaga użycia koguta ?

Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Ten gościo ma głównie Zetory w takiej cenie . Pięknie odnawia wizualnie , ale reszta podobno różnie . Mój młodszy brat @Rolnik1973 od niego kupił Fergusona i powiada że zrobił interes życia .:ph34r:

Jutro będzie 100mtg bezawaryjnie:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v