Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale z tym stanem przegiął, z pewnością była malowana, obręcze tył wymieniane i zapewne chodziła na bliźniaku, fotel przynajmniej nowo obszyty, z pewnością nie taka lalka aby wyłożyć niemal tyle co za młodszego ceresa czy aresa

Opublikowano
30 minut temu, Belaruss820 napisał:

https://m.olx.pl/oferta/siewnik-agregat-rolmasz-3-m-poznaniak-6-zestaw-uprawowo-siewny-CID757-IDsyXTH.html

Użytkuje ktoś taki zestaw? Zastanawia mnie ten jeden silownik czy nie za bardzo buja siewnikiem. Czy 95KM da radę z takim zestawem na pełno?

lekko

27 minut temu, Luke16 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/renault-110-54-case-massey-ferguson-fendt-zetor-landini-john-deere-CID757-IDsRX1d.html

A miesiąc temu poszła za 50 tyś zł xD jak nie mniej. Miałem okazję nawet nią pojeździć i faktycznie była ok. 

Malowana na 100%, zobacz rączka od wchodzenia ten rocznik musiałby być wytarte choć trochę , siedzenie też nie oryginał i ceeeena!!!

W zeszłym tygodnie koleżanka kupiła u znajpmego handlarza 10614 na nówkach butach MIchelin z  ładowaczem manip za 42 brutto, w cenie duży serwis olejowo filtrowy i gwarancja do końca tego roku

• AgroTeam
Opublikowano
6 godzin temu, stempos1980 napisał:

Teraz takie czasy właśnie nastały do rolnictwa że 24 godziny na dobę można ryć w polu a niewieszco co z tego będziesz miał. Dużo młodym niechcenia się pracować na ziemi a szczególnie jak miał rodziców zaborczych że tylko robota a wydatki na rozwój gospodarstwa prawie wcale i taki młody jak sobie pomyśli ile trzeba wyłożyć kasy by pchnąć gospodarstwo do przodu to mu się odechciewa. Wiem to z własnego doświadczenia jak żona przejęła gospodarstwo po teściach. Lekko niemam a jeszcze teściowa dokłada 5 groszy to mnie szlag trafia

Nie jest tak do końca, młodzi potrafią już liczyć.  Mogę mówić na swoim przykładzie gospodarstwo w stanie jakim jest każdy może zobaczyć ale zostawać na nim na pewno nie będę skoro z pracy mam rocznie więcej niż z tego gospodarstwa. Ok mogę po pracy je opękać ale nic więcej. I tak robi większość u Mnie że po pracy tylko robią. A z ziemi wyłącznie utrzymuje się tylko jeden gospodarz

Opublikowano (edytowane)

Co do tej Renault. Ogólnie była ładna ale felgi na bank malowane, nosek maski też bo był popękany. Fotel był w niej ładny. Ogólnie to sprzedaję ją handlarz którego w okolicy nikt nie lubi xD a dziwnym trafem nie dawno z fioletowym okiem chodził :P a macher pierwsza klasa.

Edytowane przez Luke16
Opublikowano

Po co rolnikowi zaczepy? xD nie dość że kupuje ciagnik w "promocji" to jeszcze żąda obciążnika czy zaczepu no szok normalnie xD jak tak można :P

Oczywiście jest to ironia a co do ogólnie sprzedających mało jest uczciwych ludzi :)

Opublikowano

Przypomniało mi się za ile ta 110.54 była sprzedana czyli za 42 tyś zł. :P 

Sołtys wiesz wszystko jest potrzebne. Zgodzę się jak przyjdzie już bez tego lub wezmą na zachodzie (nie raz się zdarzyło że maszyny przyjeżdżały nie kompletne), ale jeżeli ciągnik jest kompletny to niech taki zostanie a nie idzie się po placu handlarza a tam na żadnym ciągniku ani zaczepu ani obciążnika.

Co do handlarzy zachodnich wcale nie są lepsi od naszych, przykład kolegi i Case

https://www.olx.pl/oferta/case-maxxum-5140-renault-massey-ferguson-zetor-deutz-fahr-transport-CID757-IDsMwSn.html

A miał być taki

513d77dfc849f379med.jpg

Zginęły opony i obciążniki, dodatkowo silnik do remontu a miał być igła... 

Jak to się mówi raz na wozie raz pod wozem...

Opublikowano

Nie miał wyjścia bo to co jest na foto to czysty ciagnik, jak przyjechał kumpel był załamany, w kabinie worek ziemi, po dach w błocie... Dwa dni go czyścił żeby tak wyglądał bo dodał ogłoszenie po umyciu a z racji wieku lakier wyblakniety to nikt nie zadzwonił nawet... Teraz telefonów full tylko za te pieniądze oczekują ludzie igły a jak słyszą że silnik do remontu to Panie nie nie i tyle... Niestety u większości oczy kupują... :( I tyczy się to wszystkiego... 

Opublikowano (edytowane)

Jeśli ma tylko przedmuchy to 2tys/dziura tak na oko lepszy remont, bo same pierścienie dużo taniej. Plus własna robota.

Często padnięte sa tylko pierścienie od jeżdżenia z uszkodzonym układem chłodzenia

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Miesiąc temu była kolegi z pod Zadzimia :P teraz ma ją handlarz z okolic Poddębic. 

Co do Case strasznie kopci odmą, więcej odmą jak tłumikiem :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v