Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, mikcom20 napisał:

Ten ze zlotowa ogladalem szrot

55 minut temu, prowpek napisał:

https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-nawozu-amazone-CID757-IDrYAWx.html#4a19499c24

a znalazłem cos takiego i się zastanwiam czy nei kupic bo mój już ledwo wisi a może kilka sezonow posluzy ;)

Miałem taki fajny lekki jako następca lejka może być jednak cena za wysoka 

Opublikowano

www.olx.pl/oferta/massey-ferguson-3060-94r-80km-CID757-IDs1LCp.html#6effb2401a     takiego to ja jeszcze nie widziałem 

• AgroTeam
Opublikowano
3 godziny temu, szczypka napisał:

www.olx.pl/oferta/massey-ferguson-3060-94r-80km-CID757-IDs1LCp.html#6effb2401a     takiego to ja jeszcze nie widziałem 

Ja widziałem, takie bywały w wersji komunalnej.  Kiedyś była do sprzedania na olx taka kabina. Swoją drogą ciekawe czy takie drzwi da się załozyć do tradycyjnej kabiny

Może ktoś chce jako magazyn części zamiennych bo cena chyba ciekawa.

https://www.ebay.co.uk/itm/Deutz-Fahr-Baler/253425096373?hash=item3b015016b5:g:PE8AAOSwokJagvOa

Opublikowano
5 godzin temu, Thomas2135 napisał:

U nas mało znana marka, ludzie boją sie tego ponadto egzemplarze które Podałeś dość wyeksploatowane.Osobiście miałem okazje trochę tym pojeździć i wrażenia na bardzo duży plus najbardziej prędkość:D

4 godziny temu, szczypka napisał:

Nie chciałbyś go wcześniej zoaczyć.........

Opublikowano

To były przykłady lierwsze z brzegu w rozsądnej cenie. Część z nich już po remontach skrzyni czy silnika. Mi się cholernie podobają, podobnie jak MB Track. Nie miałbym wiem jak drogie są części, ale nie miałbym oporów kupić ciągnik w dobrym stanie.

Opublikowano

Mi również przypadły do gustu, bardzo fajnie się nimi manewruje na polu a transport to już bajka.Z częściami zapewne może być trochę problemu ale na pewno sie znajdzie.W MB części  tak samo dostępne jak do innych zachodnich z tych lat, znam gościa co użytkuje już ponad 15 lat i ni myśli coś nowszego kupić a jego ma ok 40 lat

Opublikowano
23 minuty temu, soltys48 napisał:

Mi również przypadły do gustu, bardzo fajnie się nimi manewruje na polu a transport to już bajka.Z częściami zapewne może być trochę problemu ale na pewno sie znajdzie.W MB części  tak samo dostępne jak do innych zachodnich z tych lat, znam gościa co użytkuje już ponad 15 lat i ni myśli coś nowszego kupić a jego ma ok 40 lat

Jcb istnieje i ma się raczej dobrze to części są. Na olx kilka widziałem i tarcza sprzęgła ok 600 zł, hamulcowa 1000, pompa hydrauliczna do 2,5 tyś. Silniki chyba te same co w koparkach 3-4 CX, tylko części do skrzyni drogie. Wałek reduktora np  2300.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v