Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Droga za tyle tu był gościu co nową robił 

10 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Numeru nie potrzebuję na razie. O simmeringu wiem, bo w sklepie widziałem tylko nie byłem pewien tego łożyska. Do mieszalnika będzie w sam raz.

Słabe mi się to wydaje zwłaszcza w talerzowce

Opublikowano

Może papierów brak, bo tylko ślad po tablicy został.

Myślę, że spokojnie wytrzyma. To ma tylko podtrzymywać ślimak i lepsze niż te chińskie jakie montują do przenośników korytkowych. Mogę zrobić gniazdo i które będzie trzymać całą obudowę i zabezpieczy przed rozerwaniem. Toczenie tego ze stali wyjdzie drogo.

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Przeglądałem to ogłoszenie ale wydał mi się jakiś nietypowy i tak jak @hardkor113 pisze to nie jest MDS na razie szukam dalej 

• AgroTeam
Opublikowano
https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-do-nawozow-sr-jar-met-dwutalerzowy-jednokomorowy-800l-CID757-IDr3Wmj.html Jeśli to cena brutto to całkiem ciekawa alternatywa dla odpiciwanych starych kuhn-ów
  • Like 1
  • AgroTeam
Opublikowano
Nie pamiętam już czy to z nimi gadalem czy nie ale któryś z tych Polskich ma dokładnie tą samą skrzynie wiec i obroty będą takie jak w oryginale
Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, szczypka napisał:

/www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-nawozu-nawozow-agro-max-strumyk-siewka-lejek-tarczowy-CID757-IDkftRU.html#f6d1596bcb;promoted      co sądzicie o tym ale szczerze opinie polskie gów... weź mds mnie nie interesują 

Langrnem się zainteresuj. ale dobrą myjkę musisz mieć do niego by po każdym sianiu dobrze oczyścić z nawozów i będzie służył lata. 

7 godzin temu, mari885 napisał:

Ogłoszenia typu polecam nie są  tu mile widziane. Mam kuzyna co pracuje w sklepie w Węgrzyniewie i napisałem do niego na FB w sprawie tego kombajny i odpisał ł że w żniwa ktoś latał za jakąś częścią do tego modelu tylko że nie ma jej dostępnej nigdzie w sprzedaży a dorobienie przez tokarza tego elementu jest kosztowne bo wymaga precyzji wzdłużnej z dokładnością do 0,5mm i polerowania i utwardzania.   I może się nie udać. Więc wnioskuje że to chodzi o ten kombajn. :)

5 godzin temu, michal12301 napisał:

Ciekawe jak start.l Jak licha foli to może rwać co chwilę. 

2 godziny temu, griga napisał:

https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-do-nawozow-sr-jar-met-dwutalerzowy-jednokomorowy-800l-CID757-IDr3Wmj.html Jeśli to cena brutto to całkiem ciekawa alternatywa dla odpiciwanych starych kuhn-ów

I wygląda na solidny, ale 2 big bagów nie ryzykował bym wsypać. 

Edytowane przez stuart
Opublikowano

Podstawka ma 750 l to ile w tę nadstawkę wejdzie ? Na oko max 300kg. Chyba trochę przesadził z tym opisem moim zdaniem. Albo wchodzi z górką, ale to tylko na płaskie tereny takie sypanie

Opublikowano

Jak będą takie mokre lata jak ostatnio to wrócą do łask i niech schowają się te wszystkie Amazony Rauchy czy inne tam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v