Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

http://olx.pl/i2/oferta/plugi-obrotowe-lemken-opal-90-CID757-IDgFYE9.html

Warte ceny ? Tylko szkoda że nie ma kółka z tyłu. Ściągnięty z Holandii , za 7500 odda . Oplaci się ?

I może mi podpowie cie który to jest nowszy typ odkladni , w tym z przedniego posta , tylko tam nie widać do zamalowane smarem z olejem ale tam są takie trójkątne piersowki , czy w tym

http://olx.pl/i2/oferta/plug-lemken-opal-090-n85-3-opal-90-nowa-cena-CID757-IDc6Ya3.html

Gdzie piersowki są do samej góry

Edytowane przez Maikel1987
Opublikowano

Darujcie sobie pługi ze świeżym lakierkiem, stare, zjechane to w cenie złomu można kupić u nas z wydartymi odkładniami, handlarze to biorą, wycinają dziury, wspawują blachę , szlifują na zero, lakierek i nówka pług a po 30 ha znowu dziura . 

Opublikowano

Ma gość mi wysłać zdjęcie sprzed malowania . Ale one wszystkie teraz malowane bo tak im szybciej sprzedać. Ale tu odkladnie są tylko są posmarowane olejem i smarem
Ale ogólnie te lemken y dobre chyba plugi ?

Opublikowano (edytowane)

hehe a to ten sam pług? ja bym nawet na to nie wpadł żeby go malować.. zresztą mam w takim stanie swojego ;) ale nawet im sie chce znaczki lemkena malować na odkładniach... desperaci czy jak? albo to naklejka będzie

Edytowane przez lukbold
Opublikowano

To napewno naklejki ;-) dla oka napewno wygląda lepiej pomalowany ale dla mnie najważniejsze jest to żeby dobrze robił i nie był pogiety czy spawany bo takie juz widziałem i to w takiej samej cenie , po spawany i pomalowany . Ten wydaje się ok . Lukblod masz lemken a ?

Opublikowano

@ maikel1987 skąd jesteś a ostatnio bylem w okolicy Płocka i gość miał kilka plugow dwie trójki obrotowe na resorze jeden to był kverneland a drugi krone cena coś ok 8000zl farba w oryginale a w krone wszystkie elementy robocze wymienione na nowe tylko jakiej jakosci i do tego było jeszcze kilka plugow zagonowych

Opublikowano

Za prasę w podobnym stanie technicznym (pracowała w 3 ha gospodarstwie które znałem i wiem ile faktycznie robiła), rocznik 1993, bez drabinki na wiosnę dałem 8 tys. zł. Starguj do 11 tys. i bierz :)

Opublikowano

Prasa wygląda dobrze , ale z jakiegoś powodu ma nowe iglice i wiszą na pokrętle sznurki z kostek . Jak dla Mnie to maksymalnie 10 tys. , to towar coraz mniej popularny . B)

Opublikowano

igły nowe ale aparaty wiążące oryginalne. mogł wjechać w zawilgotne siano i po igłach albo pekł łańcuch od tłoka i tez po igłach. trzeba koniecznie przetestować przed kupnem i sprawdzić czy wał prosty. tu mały szczegól decyduje czy dobrze wiąże.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v