Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1000 zł to raczej nie jest cena ostateczna i ze 100 zł urwiesz.
Ten perszing musi mieć inną przekładnię kierowniczą, bo na oryginaknej wszystko działałoby na odwrót(kierownica w prawo a koła w lewo).

Opublikowano

Nie, Deutz zostanie, szkoda by się pozbywać i nie wiadomo co się trafi. Zresztą Bizona trzeba opchnąć jeszcze...

Po prostu parę Dronningborgów oglądałem i tak jakoś mi podeszły, a szczególnie hydrostat wygodny jest

Opublikowano

Dziwna sprawa. Handlarz nie może wymienić łożysk i ceni za 2/3 wartości? Może cały czop do wymiany? Jak nie zadzwonisz, albo nie zobaczysz to się nie przekonasz. Ostatnio widziałem podobnego KV z 2 skibami i obrotnicą(reszta korpusów odkręcona)za 2800.

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/rozrzutnik-obornika-le-boulch-woj-lodzkie-idealny-CID757-IDasijz.html#d14739ab4e

Panowie mam parę pytań do tego rozrzutnika:

Czy łańcuchy od posuwu są wpuszczane w podłogę czy taśma chodzi po wierzchu?

Czy C-360 dałaby radę w takim rozrzutniku?

Jak z częściami do tych rozrzutników?

Czy warto interesować się tym konkretnym ogłoszeniem?

Nie  wiem  czy 60 tka da radę z tym rozrzutnikiem,firma  raczej dobra  , ale wiem że ogłoszenie tego rozrzutnika i Steyera  są na olx co najmniej od września tamtego roku ,bo sam szukałem rozrzutnika i pamiętam to ogłoszenie   a skoro stan taki dobry to dlaczego jeszcze go nikt nie kupił .

Opublikowano (edytowane)

@cyprian To vaderstad niestety a za jakość się płaci zobacz jak testują maszyny

Większość maszyn  polskich marek "made in stodoła" przy tych testach rozpadła się w trzy d*py 

Edytowane przez jonek98
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v