Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był może ktoś u tego handlarza? Nie wiem czy warto jechać oglądać ten rozsiewacz http://olx.pl/oferta/rozsiewacz-nawozow-amazone-zaf-603-CID757-IDcmK0J.html#9bc415f9bd

Od tego handlarza kupiłem kilka maszyn,chociaż mam do niego kawał drogi to zawsze opłaciło się jechać.

Maszyny zadbane w dobrym stanie,nie widziałem żeby miał jakieś złomy,ceny wysokie i ciężko coś utargować przez telefon bo 

gościa na oczy nie widziałem,zawsze jest tylko żona,bo on za granicą.

Załadować trzeba sobie samemu,jego ładowarką,czasami dużo przestawiania w garażu jak wybierzesz coś z końca.

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/rozsiewacz-nawozu-sulky-dpx-prima-2005-r-CID757-IDbbtcr.html#143b063691

co mówicie podszykowany pod sprzedaż?? wydaje mi się że był malowany?

jasne nawet węża nie zabezpieczył przed malowaniem

Nie mam 100% pewności, ale wygląda mi to na osie od zwykłej końskiej fury, miałem już z taką przyczepą do czynienia, nawet 4t strach na tym wozić. Dobry materiał dla kogoś, kto ma podwozie jakiejś normalnej przyczepy i dopasowałby pakę, ale z pewnością nie w tej cenie. Tak więc nic godnego polecenia

Osie od końskiej Fury???A widziałeś osie w przyczepach krone??

Opublikowano

Od tego handlarza kupiłem kilka maszyn,chociaż mam do niego kawał drogi to zawsze opłaciło się jechać.

Maszyny zadbane w dobrym stanie,nie widziałem żeby miał jakieś złomy,ceny wysokie i ciężko coś utargować przez telefon bo 

gościa na oczy nie widziałem,zawsze jest tylko żona,bo on za granicą.

A  żona  ładna?  ;)

Opublikowano

Teść konnym wozem ciągał do skupu na 2 perszerony po 3 tony buraków. Większość przyczep Krone, jakie oglądałem, ma takie osie. Fakt, na 8 ton, jak co niektórzy piszą, nie ma szans, ale orginalne długie przyczepy Krone na balonówkach mają DMC 5,7t, a ważą coś koło 1200kg, czyli 4,5t ładowności. Tę przyczepę też bym tak oceniał. Za tyle to raczej nikt jej nie kupi.

Opublikowano

Czy idzie jeszcze kupić ciągnik Fortschritt sprowadzony bezpośrednio z Niemiec? czy już wszystkie zostały przywiezione do nas!

Chyba tak, jednego przyciągnęłem na Mazows ze. Mocna bryka (323a). Ale nie z Niemiec, spod Bydgoszczy.
Opublikowano

Malowany, elementy regulacyjne przy talerzach na 99% powinny być zrobione z nierdzewki a nie malowane.

dzięki panowie za pomoc :) odpowiedzi na moje pytanie było kilka i dzięki wam za to :)

Opublikowano

heh OLX juz ostro kasuje za ogloszenia i zaraz beda pustki na temacie bo juz nie beda wystawiac bzdurnych ogloszen. podobie bylo z allegro, jak zaczeli grubo kasowac tak liczba ogloszen radykalnie spadla a wszyscy uciekli na OLX, ciekawe gdzie teraz beda darmowe ogloszenia??? ten kraj schdzi na psy! no ale czego sie spodziewac po ostatnich wybrach

Nadchodzi koniec OLX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v