Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@bratrolnika, jest dobra wiadomość do tego, o czym wspominałeś tu niedawno. Mianowicie tego typa co wypłacił 1,36zł i oje..li go na 340tys zł. Dziś ten co wyłudził kasę został zatrzymany przez policję. Niestety tylko część kasy udało się odzyskać. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła ale zakup :x

https://youtu.be/gyG2v1owT2M

Ty . Co Ci się w tych filmach podoba ? Rżnie debila dla subów i dla kasy . Nie możliwe żeby był tak głupi w realu . Kilka razy już próbowałem obejrzeć jakiś Jego film i jakoś zaraz wyłączam . Nie wiem . Może ja głupszy od Niego i dlatego nie rozumiem jego przekazu ? 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Ty . Co Ci się w tych filmach podoba ? Rżnie debila dla subów i dla kasy . Nie możliwe żeby był tak głupi w realu . Kilka razy już próbowałem obejrzeć jakiś Jego film i jakoś zaraz wyłączam . Nie wiem . Może ja głupszy od Niego i dlatego nie rozumiem jego przekazu ? 🤔

witam w klubie. Widać my zbyt starzy już. Też nie rozumiem fenomenu tego irytującego gościa.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

A nie Lupo? , ino ktoś dwie literki po przejechaniu niemieckiej granicy zapier. Olił? 😂😂😂

W 14r nie było już nowych Lupo...

7 minut temu, Bananek napisał:

@bratrolnika, jest dobra wiadomość do tego, o czym wspominałeś tu niedawno. Mianowicie tego typa co wypłacił 1,36zł i oje..li go na 340tys zł. Dziś ten co wyłudził kasę został zatrzymany przez policję. Niestety tylko część kasy udało się odzyskać. 

Ani mnie to grzeje, ani mnie to ziębi, ode mnie nie wyłudził, choć co prawda jakby ktoś mu za to prawą rękę obciął to by inni nie wyciągali rąk po cudzy dobytek

15 minut temu, Agrest napisał:

Nie obejrzałem, ale to świadczy o jednym , zaczął tworzyć pod publikę. Skalkulował że opłaca się kupić , bo reklamodawcy więcej zapłacą jak wartość sprzętu. 

Gdyby kupił coś co pod zabytek podchodzi to tak.  Może by zarobił. A tak to nie chcę pisać o czym ten zakup świadczy.

Coś w tym może być....

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
5 minut temu, Pstrąg napisał:

Ja bym polecił firmę tolmet, mam brone talerzową i jestem mega zadowolony. Ewentualnie agro lift  wydaje się że robi też fajne agregaty.

https://m.olx.pl/oferta/case-international-1255-xl-1455-mechaniczny-CID757-IDC4Gs0.html#position=13&page=1

Ktoś chyba niedawno szukał takiego.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Nie obejrzałem, ale to świadczy o jednym , zaczął tworzyć pod publikę. Skalkulował że opłaca się kupić , bo reklamodawcy więcej zapłacą jak wartość sprzętu. 

Gdyby kupił coś co pod zabytek podchodzi to tak.  Może by zarobił. A tak to nie chcę pisać o czym ten zakup świadczy.

Ale co on tym zareklamuje🤔

Opublikowano

Nic.  Może i gówno pokazać byłe wyświetlenia były, a te oznaczają reklamy i kasę dla twórcy 

Nie wiem po co to kupować. Spróbuj tym na pusto po mokrej trawie pod górkę ruszyć.

Opublikowano

Jeszcze raz pytam . Co tam fajnego ?

Nie wiem . Może i ja polubię , ale póki co to robi kretyna z siebie , tworząc stereotyp rolnika debila . Już wolałem Pawnica , czy jak mu tam . Było o niczym , ale normalnie .

Opublikowano (edytowane)

Tać to małe dziecko tylko w skórze 33latka.

Rowery motorynki i inne głupoty,takimi rzeczami zajmują się chłopcy 12letnie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, debrzyna napisał:

180 tys. subskrypcji

Młodych chłopców i dzieciaków w komórkach.

Nie daje oglądać tego dzieciom,zaraz słabsze wyniki w szkole.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

https://m.olx.pl/oferta/quad-4x4-przeprawowy-honda-trx-350-fourtrax-foreman-grizzly-kodiak-CID5-IDC3FW2.html#position=2&page=0

Panowie co powiecie o takim quadzie do gospodarstwa.? Z tego co czytałem na necie to mają dobrą opinię, od razu mówię że nie mam zamiaru szaleć i się podpisywać, za stary jestem na głupoty. Potrzebuje czegoś takiego do jazdy w pole na oględziny, czasem pociągnąć przyczepke z paroma workami zboża i do lasu rekreacyjnie.

Czy lepiej szukać jakiegoś chińczyka w cenie do 15tyś?

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Kurde miałem dwa żuki , złomem się handlowało to ładne setki ton przewiozły ,to były czasy i kasa bez wielkiej roboty była 😏

pare razy jechalem zukiem- jesli to mozna nazwac jazda,

teraz na zlomie to bys interesu nie zrobil, na skupie 30gr za cienki, 50 za gruby, za samochody daja po 100-150 zl, te bardziej chodliwe-na czesci- i kompletne to najwyzej 500

Opublikowano

Ja do takich celów posiadam Yamahę Kodiak 400. W zupełności wystarczający, przydała by się jeszcze wyciągarka przy tym co pokazałeś np do pługu do śniegu na zimę super sprawa. Ja w chińczyka bym nie szedł. Taka Honda jak w dobrym stanie wytrzyma długie lata 

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Pawelek998 napisał:

Ja do takich celów posiadam Yamahę Kodiak 400. W zupełności wystarczający, przydała by się jeszcze wyciągarka przy tym co pokazałeś np do pługu do śniegu na zimę super sprawa. Ja w chińczyka bym nie szedł. Taka Honda jak w dobrym stanie wytrzyma długie lata 

Nad Yamaha kodiak też się zastanawiam aczkolwiek honda jakoś bardziej przypadła mi do gustu.

https://m.olx.pl/oferta/quad-4x4-przeprawowy-yamaha-kodiak-450-grizzly-kawasaki-big-bear-tgb-CID5-IDC3Gfu.html

Ten też blisko mnie, na co zwrócić uwagę przy oglądaniu? Z początku chciałem Yamahe grizzly 700 bo kolega posiada i mega zadowolony ale strasznie trzymają cenę i nie mam zamiaru wydać na quada ponad 20 tyś.

@debrzyna 

Chodzi Ci o coś takiego??

https://m.olx.pl/oferta/quad-yanmar-850-diesel-4x4-homologacja-wyciagarka-alu-1730km-CID5-IDC4VdH.html#position=2&page=1

Dużo to pali, jak z częściami do takiego sprzętu? Raczej mało popularne te quady w Polsce, co Cię skłoniło do kupna?

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v