Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• AgroTeam
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/spawarka-transformatorowa-bester-sta-225-CID628-IDB6FwC.html Ile warto za taka dać. Potrzebuje cos czym okazjonalnie można coś grubszego pospawac bez wyłączania

Opublikowano

Dobra cena jak za bestera. Kilka lat temu za większą transformatorową tylko inną mało używaną brat zapłacił 700 zł. Jakby oddał za 450 to bym brał. Samej miedzi trochę tam jest więc nawet jako zepsuta jest coś warta.

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Mnie interesuje fakt jak  przerobiono biegi w tym wynalazku

pewnie zrobił dodatkowe cięgno a sama dźwignia w kabinie jest na dodatkowym przegubie  kulowym i na zasadzie cięgieł, coś podobnego jak w samochodzie 

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

bardziej do ram, bo teraz muszę przerwy robić żeby spawarki nie zagotować, przy drobnicy dedra daje radę bez przystanków

jakiś link do tego ideala???

ja się nie pier.... z transformatorową tylko wstawiam w obudowie 3 wiatraki 2 wlotowe jeden wylotowy i w porównaniu z i bez to różnica 5 elektrod 2,5

a jak chcesz spawać wszystko i nie przejmuje ciebie nic to sąsiad ma wirową i jak nastawi na max to i światła na wiosce zaczynają ściemnieć ale to już można spawać wszystko, ostatnio mi ucho do haka 25 ton spawał i dało rade tir wyciągnięty ( pełny c 360 + pronar 82 sa )  

a ja mam taką https://www.olx.pl/oferta/spawarka-einhell-cen-200-CID628-IDzUD6d.html#fe50278035

Edytowane przez igor10246
Opublikowano

Jak chcesz miga to szukaj po wyprzedażach firmowych np w Niemczech czy nawet w Polsce  często z firm biorą dofinansowania i sprzedają kilkuletnie w bardzo dobrym stanie bo dostali na nowe, poza tym to jest sprzęt trwały i idzie do tego bez problemu dostać części więc używanego bym się nie bał, nowe to ja kupuje kątówki a spawarkę jeśi sprawna i można sprawdzić to bym się nie bał urządzenie bardzo proste i nie ma co się popsuć, u mnie w szkole od 6 lat katują linkolny i dają radę a ilość domorosłych spawaczy i rzeczy jakie tym spawają to można by książkę napisać, raz wzięli w deszcz na podwórko i nauczycielowi ( dziad ) drzwi zaspawali, dalej działa 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, igor10246 napisał:

BESTER był polski teraz jest wykupiony przez lincolna ale i tak tłuką na całą Europę w Polsce 

ja akurat polecam to na czym robie i wiem że to pochodzi

IMG_20190911_125027.jpg

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano (edytowane)

Miałem taka MZ TS 250/1 z Milicji, 80tys km miała jak ją sprzedawałem, zmienione łożyska na wale i 2 szlify cylindra. Chyba jakos lepiej były wykonywane dla służb niz zwykłe cywilne.

Taka jak poniżej, tylko bez obrotomierza i licznik w lampie

mz-ts-2501-okazja-pomorskie-reda-5083225

Edytowane przez jahooo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v