Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Marecki2922 napisał:

Oczywiście że interesuje 

To chyba wyjdzie około 55 brutto , do tego transport a mam chyba około 400km i już nie jest tak różowo 

No ale daj jakieś szczegóły , jaka skrzynia ,rewers , podnośnik 

Chociaż widać że rewers mechaniczny 

Transportem się nie przejmuj. Rok temu 370 km w jedną stronę kosztowało mnie 2200 zł za przewiezienie ciągnika i ładowarki. Razem ponad 13 t.

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

sołtys czy ten twój znajomy nie ma jakiegoś aresa seri 500 w stanie godnym polecenia szukam czegoś do tura

550 i 556

2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

@slawek74 taką krowe chcesz do tura ?

Widziałeś taki ciągnik z bliska? 

To z to popierdułka

• AgroTeam
Opublikowano
marian7k napisał:

4 godziny temu, griga napisał:

Nie wygląda źle, ale to i tak oceny można dokonać dopiero na miejscu. Nie chcesz ode Mnie sulky?

Twoja lokalizacja?

Katy Wrocławskie

Opublikowano
Rolnik7343 napisał:

chodzi mi o wielkość a nie o moc

A Ty chociaż widziałeś taki traktor w realu ? Bo ja takiego oglądałem i jest dość zgrabny i zwrotny i bynajmniej nie potrzebował by balastu do ładowania i udźwig podnośnika porządny do wału przy gnieceniu kiszonek

sołtys48 ma to gdzieś wystawione? jaka cena można namiar?

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

550 i 556

Widziałeś taki ciągnik z bliska? 

To z to popierdułka

widziałem claasa aresa 566 a nawet jezdziłem kilka razy, jest zdjęcie u mniej w galerii
i jakoś nie widzi mi sie przy nim tur, za wysoki, za szerok ogólnie za mało poręczny jak to tura

Opublikowano
26 minut temu, Thomas2135 napisał:

Transportem się nie przejmuj. Rok temu 370 km w jedną stronę kosztowało mnie 2200 zł za przewiezienie ciągnika i ładowarki. Razem ponad 13 t.

A mi wyskoczyło 570 w jedną stronę do sołtysa 🙁 

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik7343 napisał:

za wysoki, za szeroki

Same zalety. Wysokie wcale nie są a nawet to widoczność lepsza a szeroki ciągnik jest stabilny.

Opublikowano

Marecki2922 napisał: 26 minut temu, Thomas2135 napisał: Transportem się nie przejmuj. Rok temu 370 km w jedną stronę kosztowało mnie 2200 zł za przewiezienie ciągnika i ładowarki. Razem ponad 13 t. A mi wyskoczyło 570 w jedną stronę do sołtysa 🙁  w najdroższym wariancie gora 5 tys transport ale na ciagnik uj wie jaka laweta nie potrzebna to mniejsza pewnie z 3 .5 tys

Opublikowano
14 minut temu, Thomas2135 napisał:

Same zalety. Wysokie wcale nie są a nawet to widoczność lepsza a szeroki ciągnik jest stabilny.

na polu czy łące to zaleta ale do pracy przy budynkach lub gdzieś gdzie musi być dobra widoczność z przodu to raczej wada bo jak jeszcze tura dołoży to jeszcze mniejsza widoczność bedzie a spora maska i filtr powietrza dość wysoko już ją ogranicza

Opublikowano

Rolnik z góry lepiej widać 😃 ciężki i długi/szeroki to stabilny budynki mam dość wyskie tam gdzie by wjeżdżał masa przydaje się przy gnieceniu kiszonek tu gdzie trzydziestką wjeżdżam to tylko trzydziestką ewentualnie czymś o zbliżonych gabarytach brałem pod uwagę i 610😃

Opublikowano

sąsiad właśnie myślał nad tym żeby kupić do tego aresa tura ale mu odradziłem i teraz ogląda sie za jakimś mniejszym zetorem 4x4 do tura

Sławku na początku musisz uzbroić się w cierpliwość do gazu nożnego 😄

Opublikowano
Thomas2135 napisał:

No to po uju z ciebie doradca. 

A co sąsiad będzie miał lepiej od niego 😀 kurka wodna aż mi się ręce ztrzęsły dwóch wariatów właśnie przejechało przez wieś z prędkoscia zbliżoną a może przekroczoną 200/h

zetorki12 napisał:

rozglądasz się za czymś 4/4 😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v