Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PRIMO napisał:

Zda egzamin ten podgrzewacz do dojarki przewodowej? 

https://www.ceneo.pl/8447112

czy dobrze zobaczyłem cenę 2000zl ? termę elektryczną można kupić za 200zł ile lat będzie zwracać się różnica z ceną gazu? dokupic odzysk ciepła i jeszcze fura pieniędzy zostanie PRIMO jeszcze nikt nie poparł Ci w kwesti zakupu gazówki a Ty dalej swoje Twoje małpy Twój cyrk

Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał:

@bratrolnika mam obecnie dwie butle to nie jest źle. 

Matka to dwie butle do kuchni ma, żeby nie było tak że gazu braknie i obiadu nie będzie;) 

Gdybyś miał stałe przyłącze gazu to czemu nie, ale butle to prowizorka jak dla mnie i tylko nie potrzebna robota, której i tak każdy ma za dużo

Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale z butlami musisz latać, i co jakiś czas kontrolować ile tego gazu jeszcze jest, żeby po dojeniu nie okazało się że akurat dziś gazu brakło i nie ma czym dojarki umyć. Ogólnie popieram wszelkie oszczędności, ale w tym przypadku również poszedłbym w odzysk albo termę elektryczną

A nad panelami/kolektorami słonecznymi nie myślałeś ?

• Like 1
Opublikowano
Opublikowano (edytowane)

Się nie znam , ale jakaś duża ta skrzynia olejowa . Tak to ful wypas ten siewnik . Czy to coś innego na szóstym zdjęciu

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Już go obserwuję od chwili pojawienia. Wygląda bardzo dobrze, tylko trochę budżet przekracza. 

Bier boś pierwszy był, bo jak nie to rano kurier ładuje i do mnie wiezie, 

Dokąd będę końskim siał 😁😁😁

Opublikowano

Dawaj najpierw odstępne i bierz. Nie wiem czemu ale jakoś w zielonych barwach najbardziej patrzę 😁

Opublikowano (edytowane)

Ty to poznaniaka ! O innym to Tobie nawet pomyśleć nie wolno !

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

@Rolnik1973Ty faryzeuszu!!! toż to nie nasz polski jeno germański

3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Się nie znam , ale jakaś duża ta skrzynia olejowa . Tak to ful wypas ten siewnik . Czy to coś innego na szóstym zdjęciu

fakt wygląda jak zwykła mechaniczna

• Haha 2
Opublikowano

No nie ? Niby i coś ma na wierzchu z boku , ale co to za ustrojstwo od środka ?

Opublikowano

A co o sulky powiecie? 

Dzwoniłem do handlarza i ma na stanie 2,5m za 4000zł. Jak to u handlarza stan super.

Jeśli ktoś obserwował to ta hassia co kiedyś zamieściłem z redliczkami do wymiany już sprzedana 

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

8 minut temu, Agrest napisał:

Już go obserwuję od chwili pojawienia. Wygląda bardzo dobrze, tylko trochę budżet przekracza. 

Bier boś pierwszy był, bo jak nie to rano kurier ładuje i do mnie wiezie, 

Dokąd będę końskim siał 😁😁😁

zdrajca😆

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

A co o sulky powiecie? 

Dzwoniłem do handlarza i ma na stanie 2,5m za 4000zł. Jak to u handlarza stan super.

Jeśli ktoś obserwował to ta hassia co kiedyś zamieściłem z redliczkami do wymiany już sprzedana 

Siewniki na plus, dowiedz się tylko ile ma redlic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v