Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumpel syna od zimy swój chciał sprzedać,ale nie było kupca.Problem się wczoraj rozwiazał sam,na szczeście poza  potężnymi siniakami na połowie ciala i  wybitym barkiem jemu nic sie nie stało.Strażacy motor łopatami na przyczepę zaladowali ;-(

• Sad 1
Opublikowano

Tak ale jak daleko to za transport trzeba zapłacić i wyjdzie to samo co na miejscu.

Opublikowano (edytowane)

Wolę sprzedać 😂

4 minuty temu, Wiesi0 napisał:

Tak ale jak daleko to za transport trzeba zapłacić i wyjdzie to samo co na miejscu.

Najlepiej to by było się dowiedzieć ile kasują za taki transport i policzyć czy lepiej kupić drożej na miejscu czy taniej + koszt transportu idget span

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano

Wiadomo ile 4zł od km lub jak gdzieś blisko to 400 musi być.Tak samo z koparkami za wyjazd z domu i 20min roboty 350 a jak na cały dzień to 600.Jak ktoś nie zarobi to pier woli nie robić i się tłumaczy ze pól godz dojazdu,pół roboty,pół z powrotem i pół dnia minęło i niema sensu potem już jechać do drugiej roboty.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wiesi0 napisał:

Tak samo z koparkami za wyjazd z domu i 20min roboty 350 a jak na cały dzień to 600

Coś  pokręciłeś cały dzień za 600 zł to ile to godzin 6 czy 10 ?? Taki krótki dzień masz , a daleko masz jak 20 min tylko roboty a 2 czy 3 godziny dojazd ?to samemu lepiej ręcznie pomachać te pół dnia 

Opublikowano

10x60=600.Weż w glinie kop, a w dodatku 3m w głąb i wąsko

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, sebe1033 napisał:

hmm  to co to za sprzęt na 3 m kopie to ta mała na gąsienicach chyba tyle nie sięgnie a na kołach to za mała stawka , w okolicy za 4 cx 100 zł/h

Mini koparka kopie 2,5m a mi chodziło o zwykłą na kołach jak ostrówek ale ceny te same od 60-80 a jak duża 30t na gąsienicach do np: wykopać staw to 150 za godzinę ale 3 łyżki i d47 pełna.

2 godziny temu, soltys48 napisał:

siano z siewnych łąk z domieszką koniczyny 180,-/t z transportem do mnie ok 100km 

ile to belek mniej więcej.

Nie sądzicie ze ta przyczepa jakaś malutka na 10t albo ten facet jakiś olbrzymi.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 godziny temu, soltys48 napisał:

Ważą 150 to ok 3 belki

Popraw tę wagę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v