Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Adasi gdźesi ty hopi byl jak će niebylo.? 

Tęskniliśmy tu wszyscy. 

Opublikowano
23 minuty temu, bratrolnika napisał:

jak w lokalnej gazecie masz ogłoszenia z najbliższej okolicy, to wyskoczyć zobaczyć co i jak możesz między rosołem a drugim daniem, za 20zł paliwa spalisz, a nie dymać 200km, i pół dnia zmarnować

U mnie lokalna gazeta Tygodnik siedlecki obejmuje obszar 100km.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Mnie zastanawia jak podorywkę robił , jak zjechać nie mógł . o.O

Też mnie to zastanawiało aż zobaczyłem 914 z pługiem. Twierdził również ze materac jest dlatego że wymieniał olej w ursusie w skrzyni. A zetor po wyjechaniu z garażu i wjechaniu na podorywkę na pusto nie miał siły zjechać. Własciciel twierdził ze zostawi sobie do nawozów itd a przez telefon sam mówił ze linka od włączania wałka wom jest zerwana bo oni i tak nie używają to i nie robili.

Edytowane przez ZeTuR_7011
Opublikowano
1 minutę temu, Wiesi0 napisał:

U mnie lokalna gazeta Tygodnik siedlecki obejmuje obszar 100km.

co nie zmienia faktu że czasem lepiej w ciemno przejechać się te 100km, bo albo się uda albo nie, niż dymać 300km gdzie na zdjęciach jest perełka, a na żywo gniot

Przed chwilą, slawek74 napisał:

tylo tygodnik z ogłoszeniami już upada internety zdecydowaną większość przejeły

też tak myślałem, a większość przyczep sprzedałem właśnie przez lokalną gazetę

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Thomas2135 napisał:

@soltys48 pewnie wie kto to sprzedaje. Może by Ci go bliżej podrzucił na Mazury. 😉 a tak na poważnie to ktoś się przyłożył do malowania.

Ja mam takiego dobry sprzęt tylko ja mam na 4 węże i tłoki dwustronnego działania,a ten ma od razu rozdzielacz i chyba tam jest sprężyna.

Jest aplikacja na tel ze można na polu sobie ustawić wszystko.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
20 godzin temu, jahooo napisał:

Warto gość do dogadania i ma sporo części do tego

20 godzin temu, jarecki napisał:

perełka tylko 450 km w jedną strone ale byłoby warto https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-nawozow-rauch-CID757-IDzGYUj.html#15a11b14fe

Jak trzeba służę transportem😉

3 godziny temu, Thomas2135 napisał:

@soltys48 pewnie wie kto to sprzedaje. Może by Ci go bliżej podrzucił na Mazury. 😉 a tak na poważnie to ktoś się przyłożył do malowania.

To nie bardzo moje rejony ale jak trzeba to wiem do kogo zadzwonić żeby to sprawdzić 

Opublikowano
Przed chwilą, jarecki napisał:

dziekuje za możliwosci sprawdzenia , ale jak ktos ma bliżej to oferta na ten rozsiewacz chyba atrakcyjna w porównaniu do ogłoszen tych rozsiewaczy .

taki 7000zł warty

Opublikowano
2 godziny temu, przekręt napisał:

co ty wiesz dzieciaku 

Jak już to Panie dzieciaku,!

gimbaza pier........ 

Opublikowano

Ciekawe czy sprzęty z Al...

Ale że na wschodzie Polski rolnicy mają pretensje ? 😉

http://www.agrofoto.pl/fakty/polska/rolnicy-pojda-pieszo-z-lublina-do-warszawy-z-zestawem-do-naprawy-rolnictwa-dla-prezesa-pis,85931.html

farmer

Opublikowano

ja pier**le czy jak ktoś ma problemy z głową i kontaktem z innym ludżmi to musi wchodzić na fora i pisać?

może lepiej zabrać się do łopaty i piasek z kupki na kupkę przewalać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v