Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, tobi866 napisał:

Ja kupiłem rozsiewacz brzeg tonę wchodzi w niego, do wymiany łożyska przy jednym talerzu za 2100 zł ,wiec za ten raczej kokosów nie nabierzesz. 

Dlaczego takie  drogie te łożyska wstawiałeś  😃

• Haha 6
Opublikowano
Dnia 5.05.2019 o 20:37, sebe1033 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/pulsator-pneumatyczny-do-dojarki-bankowa-przewodowa-indykator-duovac-CID757-IDxsD02.html#6abb50d88f

ale dokładnie ten z linku , jak pamiętam to żadnej regulacji tu nie było , no jakaś śrubka na srubokręt na dole chyba jest , u mnie dość szybko chodzi tzn normalnie 

Z wyglądu identyczny armir tak się nazywa czy jakoś tak i faktycznie jak twarda krowa to doi prawie 2 razy dłużej niż hydrauliczny.

Opublikowano
2 godziny temu, MARTINEZUrsus napisał:

@bratrolnika Fajna maszynka. Tania, nowa, do sadu w sam raz. Pomyślę nad takim do swojego sadu, bo naprawdę spoko :)

Przeraża mnie w tym napęd na paski, i to jeszcze z tego co widzę zamontowany między nogami operatora. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, KroneMat napisał:

http://pckpiez-lancutpl.pckpiez.webd.pl/?p=889

Może ktoś z Podkarpackiego chętny na kurs na kombajn ?

To ja za 500 zł zrobiłem na sieczkarnie samojezdną i kombajn 5 lat temu i chyba prasę rolującą i były z 2 zjazdy i egzamin praktyczny i teoretyczny ale już nie pamiętam dokładnie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

jak się zerwą to będzie ciekawie,no bez jaj ;-0

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Przeraża mnie w tym napęd na paski, i to jeszcze z tego co widzę zamontowany między nogami operatora. 

• Haha 3
Opublikowano

Jak zerwie to jajecznica będzie😊 uu..aa będzie bolało

Opublikowano
2 godziny temu, Marecki2922 napisał:

Dlaczego takie  drogie te łożyska wstawiałeś  😃

Mój błąd, już poprawione. Ale brawo Ty. 👏

P. S. Gdzie jest Adaś, i Zetorek że błędów nie poprawiają? Wakacje maja chłopaki czy jak? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Wiesi0 napisał:

40km/h na 8 biegach do przodu i 2 do tyłu.

dla nie których pełzające nie potrzebne, sam jestem zwolennikiem że na drogę inna grupa biegów na pole inna

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, igor10246 napisał:

dla nie których pełzające nie potrzebne, sam jestem zwolennikiem że na drogę inna grupa biegów na pole inna

Ja mam 30kh/h i trudno dobrać bieg po 4 polowa za wolna a 1 szosowa za szybka,pełzające też mi nie potrzebne z biegami do tyłu to samo.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Dnia 6.05.2019 o 07:32, jahooo napisał:

Patrząc na ceny dobrych koni, tę belarkę ciągnie z 80 tys zł :D

I koszty weterynaryjne. W fyndzie coś walnie to jedziesz do Korbanka kupujesz część a jak koniowi staw spuchnie to rzeźnia lub pół roku kosztownego leczenia. 

Opublikowano

Jak komuś ukradną ciągnik to tylko nagroda pieniężna pomaga, znam kilku ludzi co im ukradli i to pomogło.

Opublikowano

Typowy hinol mam podobną dla siebie może być 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v