Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

kiedyś juz sie przewinął przez ten temat

nowoczesny jak na facelifting postlicencyjnych ursusów , skrętne błotniki , porządny fotel i sporo wiecej ergonomii względem modeli mido 

Opublikowano
Dnia 25.02.2019 o 08:50, Thomas2135 napisał:

Nie mogła mieć wyżej, chyba że to teleskop bo też takie wychodziły. Moja też ma zdjęte osłony do malowania. 😤

To jeszcze nie pomalowana???

Dnia 25.02.2019 o 18:53, Agrest napisał:

Chyba niezły stan i cena nie za wysoka

https://www.olx.pl/oferta/hassia-dlv-3m-CID757-IDyNhvD.html

Na co czekasz???

22 godziny temu, sumek666 napisał:

najpierw powieszą Cię za jaja a później spalą Cię na stosie.

P.S. miło było poznać. :D 

Spokojnie obronię go:D

• Haha 1
Opublikowano

Teraz nie planowałem nic kupować. 

W sumie to jak w opryskiwaczu dołożę 2 końcówki to 2,7 będzie idealnie. 

Opublikowano

Mało widać , ale za podobną 2,5 metra dałem sporo więcej . Raczej cena korzystna , bo i wyposażenie ma niezłe,

Opublikowano
9 minut temu, zetorki12 napisał:

Mało widać , ale za podobną 2,5 metra dałem sporo więcej . Raczej cena korzystna , bo i wyposażenie ma niezłe,

No i lubelskie gdzie te 2000 to z automatu drożej.

Opublikowano

Lubelskie czy inne, taki model taniej nie widzę. Może ktoś wie gdzie coś 3m z dociskiem i taniej? Przekładnia olejowa w amazonce to droga naprawa a jak jest w innych, bardziej jestem przekonany do mechanicznych.

Opublikowano (edytowane)

Wiem , ale stan dużo gorszy i model starszy . No ale skrzynia tu w ogłoszeniu też olejowa , to co Ty o mechanicznej ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Uj z turem, ktoś mu światła z przodu wydłubał i na ramkę przykręcił, ma drugim zdjęciu to wygląda jakby miał lampy na ramieniu tura

jak ramka zasłania te w atrapie to słuszna koncepcja , a na zasadzie wydłubania to nie wygląda bo te w masce chyba kloszy nie mają a  żarówke i kostke trzeba zakryć

Opublikowano (edytowane)

NIestety nie bo się trochę pochorowałem i wylądowałem w szpitalu, ale dzisiaj już wróciłem do domu.

Ten Forszaj wygląda ciekawie.

Edytowane przez solek01
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v