Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, sumek666 napisał:

w jakimś sklepie typu Decathlon je oglądałem. Nie ma się co śmiać bo warte tej ceny ;) 

ale Janusz nie kupi niczego czego somsiad złodziej nie zawułaży :P 

Na cymbał bym se ubrał byle by ta menda zlodziejska zobaczyła i mu gul stanął😂

• Haha 5
Opublikowano
donweter1989 napisał:

Na cymbał bym se ubrał byle by ta menda zlodziejska zobaczyła i mu gul stanął😂

zdarzenie autentyczne z sasiedniego podworka: "somsiedzi" kupili dzieciakowi rowerek trzykolowy za ponad 300zl, przez pol roku nie oderwali ceny z kierownicy. malo tego, obkleili cene tasma klejaca coby deszcz tego nie zniszczyl i sasiedzi mogli zobaczyc ile kosztowal. polacy.

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano

Biedne dziecko pewnie głodowało przez cenę tego rowerka😁

Opublikowano
16 minut temu, Bananek napisał:

zdarzenie autentyczne z sasiedniego podworka: "somsiedzi" kupili dzieciakowi rowerek trzykolowy za ponad 300zl, przez pol roku nie oderwali ceny z kierownicy. malo tego, obkleili cene tasma klejaca coby deszcz tego nie zniszczyl i sasiedzi mogli zobaczyc ile kosztowal. polacy.

Hmmm , czy tylko Polacy ? Wszelkiej maści celebryty każde byle co kupią , byle by miało metkę jakiegoś znanego projektanta , bo wiadomo że drogie .

Opublikowano
12 godzin temu, konteno napisał:

a konkretnie to jaki ? jak 1tonowy to i ja mam w robocie zbędny ale nie chcą sprzedać nawet masztu a chciałbym zamiast ładowacza czołowego kupić 

1530364856_2018-03-3106_22_09.thumb.jpg.5688257fc4e4378e84f98601349ca526.jpg

mosty z nich na miniładowarkę przegubową dobre byłyby bo nacisk dopuszczalny spory ,  zwężać nie trzeba tylko w miare szeroką i wysoką jodełke opony by podbić prześwit pod dyferencjałem, sama d*pa z niego to zacna przeciwaga na tuz do tura lub innych maszyn by wyszła byle  uszy podorabiać 

A taki 

https://www.olx.pl/oferta/wozek-widlowy-balkancar-rak-wysoki-maszt-elektryczny-tanio-sprawny-3-4-CID5-IDylu22.html

Jeszcze parę dni temu chciał go wywieźć na złom, dawałem 1500zl, i chyba obadal rynek, i za tyle wystawił...

Opublikowano

No i sumek link naprawił . :P Tę przyczepę to i "dowiezie do 50 kg. " ;)

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

A taki 

https://www.olx.pl/oferta/wozek-widlowy-balkancar-rak-wysoki-maszt-elektryczny-tanio-sprawny-3-4-CID5-IDylu22.html

Jeszcze parę dni temu chciał go wywieźć na złom, dawałem 1500zl, i chyba obadal rynek, i za tyle wystawił...

Miałby wartość gdyby był akumulator w środku, bo samo aku około 2tys zł. Maszt do 1500, za i ślę z kołami 250 dopłacałem jak maszt kupowałem. Jakiś rozdzielacz,  i masa złomu i na swoje by wyszedł.

Opublikowano
24 minuty temu, sumek666 napisał:

Znam. Jednak dobrych opinii to ten sprzęt nie ma. 

Tz? U mnie w okolicy chodzą dwie sztuki i wlasciciele zadowoleni. Jest tez rapid 4m ale to juz inna półka cenowa

Opublikowano (edytowane)
Dnia 22.01.2019 o 19:14, Rolnik1973 napisał:

Ludzie a taka mocne te ramy, 3x wywrot, 3 burty góra dół otwierane

Przenieś do galerii

Przenieś do galerii

Przenieś do galerii

Pisze że pełna dokumentacja, no a kurła nie zarejestrowana, nie ma papierów i nie zarejestruje się, no to czego ta dokumentacja, paragon za blachę😡

Edytowane przez Rolnik1973
Zwolnienie załącznika
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v