Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Ten gość z Nowej Wiśniewki koło @soltys48 ma fajne opryskiwacze. Wczoraj ttochę nowych wystawił ale ceny bliżej 20tys.

NIe polecam żadnego z nich-jest 2 braci i ojciec, wrobił mnie a co za tym idzie jednego z kolegów z forum na wycinaku

Opublikowano
4 minuty temu, griga napisał:

Ludzie by chcieli tanio a najlepiej za darmo mieć usługę dostawy pod dom. Ja szukam w całej europie i sam sobie ściągam dzięki temu kupuje tanio

A to ja nie wiem myślisz? Gówno co w sumie sprzedaję, ale jak czasem przyczepę wystawie to gorzej człowieka te marudy umecza jak sama robota, wszystko się taki chce wywiedzieć, nasteka się, naopowiada jak to na wsi ciężko a potem i tak nawet nie przyjedzie zobaczyć, nie mówię nawet kupić

4 minuty temu, soltys48 napisał:

Dorobił sie , ale tego nie pokazuje jeździ rozklekotanym samochodem zawsze na roboczo ubrany

Nazwał tak go jego szwagier a mój sąsiad/kolega

Rozklekotany samochód i słabe łachy to atrybut handlarzy jak kupić jadą, i stękanie "ja bidny, panie, o takiej przyczepie to już ojciec 39lat temu marzył, tera odlozylim 3000zl, sprzedaj pan za tyle"

Opublikowano

Ogólnie to do 10tys ale jak coś super to można dorzucić.

Belka 15 do maks 24, ale musi byś opcja zmieścić się w 14m pomiędzy budynkiem. Końcówki obrotowe z możliwością pojedynczego zamykania - urok moich  działek.

Komputer trzymający wydatek fajna sprawa, ale nie wiem jak z awaryjnoscią, a naprawić sobie tego nie naprawię.

Ogólnie stan w 100% sprawny.

No i nie bez znaczenia sposób ułożenia lanc. Wolałbym położone wzdłuż zbiornika i równolegle do podłoża, tak jak np dubex

Opublikowano

Ostatnio jak z bratem bylem wagę odebrać to gość opowiadał jak jego sąsiad nie mając wagi zawsze wiedział ile jego byki ważą. Zapraszał jednego handlarza, ważyli, zgadywali się z ceną, a jak już załadowali to go męczył żeby 200sl mu dołożył, żaden się nie zgadzał to byka ściągali, ale zważony już był. Cwaniactwo wyższej klasy

• Haha 1
Opublikowano

Jest amazone ug2000 malowany za 20000 z nowym typem lance i tam chyba jest ćwiartkowanie, ale końcówki pojedyncze.

I sam nie wiem czy szukać opryskiwacza czy postawić garaż. Problem że zdecydowanie się na tę inwestycje mogłaby pogodzić jakaś ładna działka ziemi  po sąsiedzku, ale na tą nie ma szans😁

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ostatnio jak z bratem bylem wagę odebrać to gość opowiadał jak jego sąsiad nie mając wagi zawsze wiedział ile jego byki ważą. Zapraszał jednego handlarza, ważyli, zgadywali się z ceną, a jak już załadowali to go męczył żeby 200sl mu dołożył, żaden się nie zgadzał to byka ściągali, ale zważony już był. Cwaniactwo wyższej klasy

Trochę bez sensu , Skąd wiedział że ten co zważył prawdziwą wagę podał , a następny dopiero będzie chciał oszukać ? Bo chyba o to chodziło ?

• AgroTeam
Opublikowano
15 minut temu, soltys48 napisał:

Dokładnie, a łajza targuje sie nawet o 10 zeta na cukierki dla dziecka

Ode mnie sporo już kupił , cena  ustalona ,załadowane a on że ciut niżej To zawsze mu każę rozładowywać

To u Mnie by nic nie kupił nawet jak miał by załadowane wrócił by na pusto. Nic Mnie tak nie wnerwia jak ktoś kto się umawia na coś a później za nic ma swoje słowo.

14 minut temu, Agrest napisał:

Ogólnie to do 10tys ale jak coś super to można dorzucić.

Belka 15 do maks 24, ale musi byś opcja zmieścić się w 14m pomiędzy budynkiem. Końcówki obrotowe z możliwością pojedynczego zamykania - urok moich  działek.

Komputer trzymający wydatek fajna sprawa, ale nie wiem jak z awaryjnoscią, a naprawić sobie tego nie naprawię.

Ogólnie stan w 100% sprawny.

No i nie bez znaczenia sposób ułożenia lanc. Wolałbym położone wzdłuż zbiornika i równolegle do podłoża, tak jak np dubex

A beczka?

Komputera nie ma co się bać, wszystko można naprawić

Opublikowano

2200 -2600l, w ostateczności i 2000l wystarczy bo mam 8,5ha 12km od domu.

Opublikowano

Tak patrzę że jak kolejna wywrotkę ulepie to trzeba będzie do kogoś z forum w lubelskie zawieźć, ja więcej wezmę, dla tego co ją przygarnie na czas sprzedaży też na dole starczy, i jeszcze na transport zostanie

Opublikowano

Dawaj , Na plac przyjmę , a dopóki się nie sprzeda , to tam drobne zajęcia jej znajdę .

Opublikowano (edytowane)

To nie tak . Ludzie u Nas po prostu zamożni , to z byle tysiakiem się nie liczą .

Udziu z których okolic ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
11 minut temu, zetorki12 napisał:

Dawaj , Na plac przyjmę , a dopóki się nie sprzeda , to tam drobne zajęcia jej znajdę .

No i takiej odpowiedzi czekałem👍 jak ulepie to się odezwę. Żebyś tylko cztery lata jej nie sprzedawał i przy okazji użytkował😁

Opublikowano
9 minut temu, zetorki12 napisał:

Na plac przyjmę , a dopóki się nie sprzeda , to tam drobne zajęcia jej znajdę

taa będziesz nią przejeżdżał w dobrej wierze żeby gumy nie sparciały od stania :P

Opublikowano
5 minut temu, krzysiek1979 napisał:

Rolnik zobacz sobie na olx przyczepy ' wodzinski ,ja mam od niego 3.5 tony z nadstawkami .

Poprawili się z jakością? Cztery lata temu widziałem ich jednoosiowke na giełdzie w slomczynie, to się przerazilem, takie spawy jakie tam byly to ja kładłem lewą ręką jak miałem 15 lat, wstyd byłoby takie coś na samorobce pokazać a ci dopiero na firmowej przyczepie

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

wstyd byłoby takie coś na samorobce pokazać a ci dopiero na firmowej przyczepie

jakość ich na starcie interesowała, teraz ilość .. no i idzie "jakoś"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v