Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Albo dał ogłoszenie i w południe usunął, żeby Rychu sobie w brodę pluł że na taki sprzęt ręką machnął, a teraz burty na lewą stronę przekłada żeby w kolejnym ogłoszeniu co za dwa dni wystawi nikt jej nie poznał😂

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 2
Opublikowano

Zareklamowałeś ją tutaj to i poszła. Pewnie ktoś jak na szpilkach siedział i czekał aż zrezygnujesz😁

Opublikowano (edytowane)

A zrobiłbyś podłogę jak w rozrzutniku . :P

Tak poważnie to wkurzający tacy sprzedawcy , tym bardziej , że dłuższy czas się z Gościem dogadywałeś .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

już bym mu tu reklamy narobił ....

22 minuty temu, Thomas2135 napisał:

Ktoś mi kiedyś pisał opinię o nim na PW, ale usunąłem. Byłbym ostrożny. Głównie to ma szrotowisko a ciągniki sprzedaje dodatkowo. Napisz do kolegi @Xawier. Pochodzi z tamtych stron i ma tam brata niedaleko. Może coś Ci odpowie. @soltys48 Rysiu nic nie ma w tej cenie tych z komunalki?

@Xawier@soltys48

@Xawier@soltys48

Na tą chwilę w tej kasie nic

43 minuty temu, grzesiek1098 napisał:

Jak by mnie było stać na ciągnik 14 letni to pewnie bym takiego szukał, ale w obecnej sytuacji szukam czegoś do 30 tysięcy.

Powiem Ci żebyś uważał przy oględzinach, info zasięgnięte od znajomego którego Tomek wyzej wspominał

Opublikowano

A tak w ogóle dla mnie byłoby coś do pooglądania w przyszłym tygodniu? Tak po prostu z ciekawości. @soltys48 a jaką masz opinię o fiatach? U tego spod Braniewa stał na podwórku fajny F140. Niski. 

Opublikowano
14 minut temu, izydor6280 napisał:

Jak ktoś kiedyś wpadnie na pomysł kupowania przyczep na dolnym Śląsku i w Wielkopolsce, i wożenia ich na Lubelszczyznę, to bardzo prawdopodobne że pierwszy milion zarobi szybciej niż stary Kulczyk😂

Opublikowano

@griga jak ta hydraulika działa w tych opryskiwaczach, czy mając belkę 21m i działkę pomiędzy sadami czy budynkami np 14m szeroką mam możliwość opryskania?  Bo wydaje mi się, że belkę trzeba rozłożyć całą. 

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Jak ktoś kiedyś wpadnie na pomysł kupowania przyczep na dolnym Śląsku i w Wielkopolsce, i wożenia ich na Lubelszczyznę, to bardzo prawdopodobne że pierwszy milion zarobi szybciej niż stary Kulczyk😂

kolega już tak robi...

ma ksywę OSZUST:D

• Haha 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

14 minut temu, izydor6280 napisał:

Masakra z tymi cenami, u mnie sąsiad kupował zestaw dwóch ladnych d 50 z nowymi plandekami 16 ton na zestaw pszenicy za 13,5 tys zł.

• AgroTeam
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

@griga jak ta hydraulika działa w tych opryskiwaczach, czy mając belkę 21m i działkę pomiędzy sadami czy budynkami np 14m szeroką mam możliwość opryskania?  Bo wydaje mi się, że belkę trzeba rozłożyć całą. 

Ten ze zdjęcia chyba jest rozkładany cały, ale można kupić takie które się rozkładają po kawałku. Trzeba patrzeć

Opublikowano
1 minutę temu, griga napisał:

Ten ze zdjęcia chyba jest rozkładany cały, ale można kupić takie które się rozkładają po kawałku. Trzeba patrzeć

Tylko tych drugich jest mało a jak są to już i pieniądze inne. Ostatnio był taki w dobrej cenie to nawet doby nie stał

• AgroTeam
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Bo pewnie się szybko dorobił i ludzie myślą że na oszustwie, że nie da się tak szybko dorobić uczciwie😂

Ludzie by chcieli tanio a najlepiej za darmo mieć usługę dostawy pod dom. Ja szukam w całej europie i sam sobie ściągam dzięki temu kupuje tanio

Opublikowano

Ten gość z Nowej Wiśniewki koło @soltys48 ma fajne opryskiwacze. Wczoraj ttochę nowych wystawił ale ceny bliżej 20tys.

• AgroTeam
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Ten gość z Nowej Wiśniewki koło @soltys48 ma fajne opryskiwacze. Wczoraj ttochę nowych wystawił ale ceny bliżej 20tys.

Ale On ma ceny z kapelusza, zawsze o 40-50% drożej niż można kupić. Powiedz Mi dokładnie co szukasz i w jakiej cenie. A Ci znajdę

Przed chwilą, michal12301 napisał:

tecnoma podobno słabo z częściami do nich

Nie lubię jak ktoś mówi ponoć. Masz taką i wiesz czy kuzyn szwagra tak mówił. Ja mam cebeco które jest mega nietypowe a każdą część mam w 24h trzeba tylko wiedzieć gdzie zadzwonić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v