Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siewnik amazone d4 to dobry sprzęt czy już problematyczny z racji wieku, ile może być wart? 

Opublikowano

Do 4 tys. w ogłoszeniach całkiem ładne się wydają , Reszta nie wiem .

Opublikowano

No o wahadłowych to słyszałem że ciągnik tyłem merda jak Reksio ogonem 

Opublikowano

Mam swój bierny 2,7m. Na upartego by był. Dołożyłby po jednym wąskim pazurze z każdego boku.

Rozglądam za czymś bliżej. Mam wszystko obsiane, o ile nie zmarznie lub nie udusi się pod śniegiem. Więc siew we wrześniu.

Choć kupił bym parę ha pod jęczmień ale nic nie ma

Opublikowano

Mogę Ci poszukać w moich stronach . A jak kupisz to i obrobię za drobną opłatą . Ty będziesz miał jęczmień i dopłaty . :ph34r:

2 minuty temu, Agrest napisał:

Mam swój bierny 2,7m. Na upartego by był. Dołożyłby po jednym wąskim pazurze z każdego boku.

Rozglądam za czymś bliżej. Mam wszystko obsiane, o ile nie zmarznie lub nie udusi się pod śniegiem. Więc siew we wrześniu.

Choć kupił bym parę ha pod jęczmień ale nic nie ma

Opublikowano

Pomysł głupi nie jest i kiedyś myślałem o takim czymś. Tylko brak skłonności do ryzyka.

Tylko to temat dobry na 10lat wstecz. Kupić ze 30ha i w dzierżawę lokalnym.

Opublikowano

Ta amazonia jest dość lekka, 360 lekko sobie z nią radzi.Widziałem mtz 50 z taką złączoną z agregatem

3 minuty temu, marian7k napisał:

Ten siewnik warty wystawionych pieniędzy, jest możliwość dołożenia redlic w razie potrzeby zagadkowa jedynie sprawność przekładni przy tej cenie.

Ten gość jest bardzo solidny , jeśłi byłoby coś nie tak to by to naprawił

Opublikowano

Kuźwa , z tą dzierżawą lokalnym , to u nas mógł byś mieć niezły kłopot . :P

1 minutę temu, Agrest napisał:

Pomysł głupi nie jest i kiedyś myślałem o takim czymś. Tylko brak skłonności do ryzyka.

Tylko to temat dobry na 10lat wstecz. Kupić ze 30ha i w dzierżawę lokalnym.

Opublikowano

Już pisałem . Desperatów brak , no i kalkulator łatwo dostępny . B|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v