Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To było moje marzenie😍

Jak byłem pierwszy raz w DE był to rok 2002 oglądałem takiego ale nie było mnie stać żeby go kupić ale po powrocie do PL stać mnie było na kupienie 4ha ziemi😓

• Like 1
  • AgroTeam
Opublikowano
13 minut temu, kuba277 napisał:

Wie ktoś gdzie dało by radę kupić skiby do takiego pługa (Rabewerk)? 

IMG_20181221_123900.jpg

Przenieś do galerii

Obstawiam że taniej kupisz cały pług niż elementy. Miałem taki 3-skibowy ze spawaną wierzą i poszedł za śmieszne pieniądze

• AgroTeam
Opublikowano
22 minuty temu, soltys48 napisał:

To było moje marzenie😍

Jak byłem pierwszy raz w DE był to rok 2002 oglądałem takiego ale nie było mnie stać żeby go kupić ale po powrocie do PL stać mnie było na kupienie 4ha ziemi😓

Nie mogę sobie przypomnieć ale u nas epoka kombajnów zaczęła się od Claas merkur gdzieś kole 2005r (chyba bo nie pamiętam) później był MF 620 a teraz JD 975 a historia raczej zatoczy koło bo chcemy zrezygnować definitywnie z kombajnu

• AgroTeam
Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

ja swojego dopiąłem dopiero w 2013 claasem senatorem, teraz jest mf 530

Jak Ci się sprawował 620?

Poza pompą oleju którą spawał gość co Mi sprzedał i oczywiście to ukrył kombajn super chodził. Sprzedaliśmy w zasadzie z dwóch powodów: brak kabiny i ta idiotyczna młocarnia do niedomłotów która średnio się sprawdzała. Więc zboże było średnie oczyszczone.

Opublikowano (edytowane)

Nooo. 😁Da się trochę ponegocjować cenę.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
16 godzin temu, solek01 napisał:

Ford wizualnie taki sobie ale moze byc lepszy stan techniczny tego nikt nie wie...za takie,pieniądze to wersje 4x2 nie,pewne a co dopiero 4x4-

Mozna przypuszczać ze te ciagniki z zachodu biora po 10-13 tys od rolnika albo bez papierow albo z poważną awarią...ukrytą 

10 godzin temu, soltys48 napisał:

ja swojego dopiąłem dopiero w 2013 claasem senatorem, teraz jest mf 530

Jak Ci się sprawował 620?

Senatora a z,jakim silnikiem mialea ?

Ze wsi gosciu ma deutza silnik w senatorze twierdzi ze ostatnie roczniki ich... przytarlo go na,panewkach i remont 6 tys 

14 godzin temu, bratrolnika napisał:

Żadna okazja, cena netto, okopcony, i w dodatku nie odpala, przecież on jak rozrusznikiem kręci to powinien odpalić

Fajny bo koła szerokie 14.9/16.9 ale w ch*j trzeba włożyć jak jeszcze wiadomo co mu dolega ...

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, waldini24 napisał:

To Davida już nie szukasz? 

Ogólnie szukam co się trafi w przedziale mocy 90-100 KM i cenie do 20 tyś. Oglądałem ostatnio case 1594, handlarz oczywiście nie wiedział że sprzedaje ze skrzynią hydra shift. Dał tylko wyjechać z garażu na 10 sekund i kazał wracać bo nie wiadomo czy płyn jest w chłodnicy. Ogólnie dałoby go zrobić, ale jakoś wszyscy odradzają tą skrzynię biegów. Ewentualnie zastanawiam się jeszcze nad MTZ-tem ale różne opinie o nich, chyba jedyny plus to tanie części i ciężko coś kupić w kwadratowej kabinie i z przodkiem w tych pieniądzach.

Edytowane przez solek01
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v