Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

bydlaki albo zajumane albo z rejonu gdzie wykryto niebieski język

Po kolei

-z poznaniaka przekładnie sprzedaż, redlice i lejki też

-z lejka zrób sobie zasobnik na zboże do srutownika-sprawdza  się ok, z ramy mam robiony balast do tura

-z 3 unii odkładnie za jakieś grosze sprzedaż-za nowe od kobuza chciałem po 50 i nie było chętnych

-zdjecia prasy mi podrzuć może klienta przywiozę

-osie i felgi zostaw bo na to zawsze trafi sie klient, a jak prasa byłaby zadawalająca to zabralibyśmy i je

reszta na przyczepę i do huty

To słowak jakiś to bydło ogłasza. 

Opublikowano
7 minut temu, mickas092 napisał:

To słowak jakiś to bydło ogłasza. 

a co u nich niema przekrętów??

Poza tym lokalizacja jest taka,że jakby to sie nadawało to handlarzyki już by to dawno wzięli

Opublikowano

Ogólnie jako wzmianka , ja nie wiedziałem że coś takiego mieliśmy.

Opublikowano
alvaroalvaro78 napisał:

48 minut temu, konteno napisał:

a konkretnie to jaki ? jak 1tonowy to i ja mam w robocie zbędny ale nie chcą sprzedać nawet masztu a chciałbym zamiast ładowacza czołowego kupić 

1530364856_2018-03-3106_22_09.thumb.jpg.5688257fc4e4378e84f98601349ca526.jpg

mosty z nich na miniładowarkę przegubową dobre byłyby bo nacisk dopuszczalny spory ,  zwężać nie trzeba tylko w miare szeroką i wysoką jodełke opony by podbić prześwit pod dyferencjałem, sama d*pa z niego to zacna przeciwaga na tuz do tura lub innych maszyn by wyszła byle  uszy podorabiać 

Zapraszam stoii u wujka i się marnuje - 1.5zł za kg :)

20171108_122524.jpg

20171108_122534.jpg

20171108_122547.jpg

gdzie to do obejrzenia?

Opublikowano
1 godzinę temu, alvaroalvaro78 napisał:

Silnik to jakiś benzyniak jak w wołdze czy czymś takim z tego co kojarzę... Postaram się jutro o fotkę.

@kubaguzik czytaj 

Opublikowano
1 minutę temu, sumek666 napisał:

w jakimś sklepie typu Decathlon je oglądałem. Nie ma się co śmiać bo warte tej ceny ;) 

ale Janusz nie kupi niczego czego somsiad złodziej nie zawułaży :P 

Młody-koniec picia i spać bo byki walisz

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v