Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

www.olx.pl/oferta/ciagnik-z-przyczepa-CID757-IDx9PRp.html#d8e5ad0ffb 

ile może kosztować taka  nowa przyczepa że tyle ceni za ten zestaw

Opublikowano

www.olx.pl/oferta/podnosnik-cyklop-CID757-IDxxVt1.html#30968540db 

''w dobrym stanie'' 

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

turem do góry, też się z brata śmiałem żeby tą hakową do bigbagów kupił, byka w szelki i do góry😋

czyli pewnie zostaje szukać jakiejś starej używki...

Też teraz o tym myślę suwnica nad stanowiskami, lebiodka ręczna, waga i do niej szelki. :D

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Nawet głowy sobie nie zawracaj tym

Jakbyś chciał mogę dać namiary na inwentarzową

2 godziny temu, sumek666 napisał:

Patrzcie to jako hit znalazłem!!! Tylko ciekawe czy siłowniki w dobrym stanie 🤔🤔🤔

Screenshot_20181120-155411_YouTube.jpg

Screenshot_20181120-155334_YouTube.jpg

gdzie pordzewiałe u nich??

2 godziny temu, szczypka napisał:

www.olx.pl/oferta/ciagnik-z-przyczepa-CID757-IDx9PRp.html#d8e5ad0ffb 

ile może kosztować taka  nowa przyczepa że tyle ceni za ten zestaw

tego to pojebało doszczętnie

• Thanks 1
Gość marekfarmer
Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

brat właśnie szuka takiej do ważenia przede wszystkim byków, i kazał mi opinii zasięgnąć, na pewno trzeba byłoby wygrodzenie dorobić żeby nie ganiać bydła po podwórku

czy lepsza stara taka???

Masz  możliwości  więc  zrób  samemu  wagę  elektroniczną  kupisz  4 czujniki  z wyświetlaczem ramę  pospawasz  i w 2 tyś  na spokojnie się  zmieścisz  

Damian  kupił już  jakiś  czas  temu  pogadaj z nim jak mu się sprawuje elektroniczna.  

Ja  tez nie długo  zacznę spawać  swoją  bo  czujniki  i  wyświetlacz mam stal  też  już  czeka tylko  czasu potrzeba żeby się za nią  wiać 

Opublikowano
2 godziny temu, stuart napisał:

Też teraz o tym myślę suwnica nad stanowiskami, lebiodka ręczna, waga i do niej szelki. :D

Tylko jak zaczniesz korba do góry kręcić to żebyś kopyta  na czoło nie otrzymał 🙂

52 minuty temu, soltys48 napisał:

Nawet głowy sobie nie zawracaj tym

Jakbyś chciał mogę dać namiary na inwentarzową

Mój brat jest z takich co musi dotknąć, zobaczyć i ocenić żeby stwierdzić czy kupi, a do ciebie pewnie będzie mu za daleko, więc lipa

20 minut temu, marekfarmer napisał:

Masz  możliwości  więc  zrób  samemu  wagę  elektroniczną  kupisz  4 czujniki  z wyświetlaczem ramę  pospawasz  i w 2 tyś  na spokojnie się  zmieścisz  

Możesz podesłać mi jakiś link do aukcji z czujnikami? Szukałem ostatnio, nie mogłem znaleźć tego, będę wdzięczny

Gość marekfarmer
Opublikowano

Elektroniczna  lepsza   od tej  starej mechanicznej  i  większe  zastosowanie  ma  a w 2 tyś  zmieścisz  się  z materiałem na spokojnie  

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Drogo w .uj, nie opłaca się lepić samemu. Ale dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi. Niech szuka starej mechanicznej

za połowę tej sumy jakby się chciało mu ruszyć doopsko by kupił

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

za połowę tej sumy jakby się chciało mu ruszyć doopsko by kupił

Jakbym to był ja to bym w ciemno ci kasę przelał i kazał przywieźć, ale za dobrze młodego znam, i wiem że zaraz znajdzie 10 powodów dlaczego nie pojedzie... Ale dzięki za propozycje

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v