Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja przymierzam się do tura do C330 i natrafiłem na taką "propozycję" a chcę właśnie TURa dwusekcyjnego na joysticku. chociaż nie wiem czy warto dookładać do joya jak tylko zwózka słomy i drobne prace gospodarcze jak ładowanie zboża.

Opublikowano

Ja mam zwykły rozdzielacz i nie jest źle. Wydaje mi się, że praca nim idzie szybciej niż na joyu. Robi się krótki ruchy bez machania ręką.

Opublikowano
14 godzin temu, stuart napisał:

...
4. 100zł mandatu za używanie koguta. 

chyba za nadużywanie jak już coś

Opublikowano

Sory,miało być 2.55 ,a wpisałem 1.55 m.  A z tym 4.100 mandatu to,,  chyba schodzę do ogoniastego i mu zabronię,bo jak nie to spotkamy się w niedzielę na obiedzieO.o9_9

Opublikowano

U nas gdy zaczęły się nagminnie pojawiać nowe traktorki sadownicze to każdy używał koguta nieważne czy jechał na pole w dzień czy nocą do pryskania sadu ale nastał taki czas że nagminnie zaczęły sypać się mandaty za używanie kogutów i za brak oświetlenia w przyczepach zworzących jabłka z ogrodu po 2 wypadkach śmiertelnych. 

Opublikowano
9 godzin temu, sumek666 napisał:

Dokładnie takiego zestawu nie mam, ale brałem od nich w zeszłym roku podobny do c360, wszystko przemyślane, wezy z zapasem pozarabiane, prosty montaż, całość zmontowana w 4-5h, łącznie ze spawaniem uchwytu do silownika na turze, chyba mam w galerii zdjęcia, wejdź, zobacz 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Panowie,  kiedyś pytałem o sita do rekorda.  Już temat ogarnąłem,  ale pytanie - są lepsze i gorsze,  czy iść do najbliższego sklepu i brać co leży na półce? Na necie różne ceny,  nawet widziałem temat gdzie ktoś robił na zamówienie za 4.5tys zl(tylko oczywiście nie pamiętam czy do starszego czy nowszego) . W sklepie najbliższym górne + dolne =max 7stow.

Edytowane przez daron64
Opublikowano (edytowane)

W tej ramce do palet są też otwory pod widly do słomy, zarówno w dolnej jak i górnej belce, więc widły do palet służą tylko czasem do przedstawiania palet. A co do porządku to można mieć go i w kabinie, i poza nią też , tak jak pisałem węże są na tyle długie że można je na spokojnie ułożyć jak się chce, u nas są spięte razem, idą po zewnątrz kabiny pod podłogę, i dopiero wracają na słupek do złącz, chcesz więcej zdjęć?

Edytowane przez bratrolnika
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v