Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chciałem sobie podłączyć sprężynówkę do Fendt farmer 309ls i co się okazało to cięgło centralne nowe od ursusa c360 jest za krótkie niby sięga, ale jest praktycznie na maksa wykręcone i walnie na dołku pewnie. I teraz pytanie jakie kupić żeby było ok i się pewnie trzymało? Myślałem o https://www.olx.pl/oferta/lacznik-centralny-22-5x2-kat-570-830-fendt-case-new-holland-john-deere-CID757-IDmjdJ6.html#493a42410a max 830mm a w c360 jest chyba 720mm? Styknie czy szukać dłuższego?

Opublikowano (edytowane)
Dnia 4.04.2018 o 07:58, pawel885 napisał:

Jak by miał napęd to 120tys bym dał :17_heart_eyes:

i jeszcze gdyby to był 3341 w full opcji z fajnym zachodnim ładowaczem to też bym sie już nim interesował :x

Dnia 4.04.2018 o 07:10, stempos1980 napisał:

myśle że za 3/4 do 80%  tej kwoty to już będą zdesperowani /zafascynowani kupcy iść po niego 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
tak, przerobilem siłownik, zamontowałem zbiornik oddzielny od jelcza i teraz wspomaganie chodzi ciężko tak jakby nie było siły nie wiem co to może być, zapowietrzone, zaciął się może jakiś zaworek?
Opublikowano

Macie kłopoty z OLX od wczoraj czy tylko mój komp świruje? Otwiera tylko pierwszą stronę a później tylko kółko ładowania. Wyszukiwarka i filtry też nie działają

Opublikowano
2 minuty temu, simson2812 napisał:

tak, przerobilem siłownik, zamontowałem zbiornik oddzielny od jelcza i teraz wspomaganie chodzi ciężko tak jakby nie było siły nie wiem co to może być, zapowietrzone, zaciął się może jakiś zaworek?

Na jakim orbitrolu stanęło? Żeby odpowietrzyć wystarczy zrobić kilka maksymalnych skrętów w lewo i prawo. Sprawdź czy powietrza nie ciągnie na ssaniu. Oleju dość? 

Opublikowano
orbitrol stary, w innym miejscu trochę założyłem siłownik, było dobrze bo tata z bratem zrobili prowizorke odpalili i powiedzieli że jest dobrze, ja zrobiłem mocowanie do wąsa i założyłem zbiorniczek od jelcza i chciałem zrobić próbę i lipa nie ma siły... może faktycznie słabo odpowietrzone bo trochę pochodzilo na początku to ze zbiornika sadzilo odpowietrznikiem
Opublikowano
58 minut temu, Agrest napisał:

Macie kłopoty z OLX od wczoraj czy tylko mój komp świruje? Otwiera tylko pierwszą stronę a później tylko kółko ładowania. Wyszukiwarka i filtry też nie działają

Wszystko śmiga u mnie . To może Panie wirus jakiś :S , ( wniosek obszarowy ruszył ?).

Opublikowano

Simson sprawdź wszystkie połączenia, bo jak będzie gdzieś niedokręcone to też będzie ciężko kręcić. Może przy pompie króciec słabo dokręcony, albo oring pod nim się uszkodził. Jak przed zmianą mocowania siłownika wszystko działało to musi być problem z odpowietrzeniem o ile pompa daje odpowiednie ciśnienie. Może też być tak, że zawór w orbitrolu się zaciął, bo załapał opiłek czy coś innego. Musiałbyś sprawdzić manomerem ciśnienie za pompą i przed siłownikiem.

Opublikowano
7 godzin temu, fezoi napisał:

Wszystko śmiga u mnie . To może Panie wirus jakiś :S , ( wniosek obszarowy ruszył ?).

Napisałem do olx-a zobaczymy co powiedzą. A wirus to mnie męczy od 3 dni to może i na kompa przeszedł:D

Wniosek obszarowy w czarnej d.pie. Od tygodnia nawet nie zaglądam do niego

Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał:

Ja miałem taki problem ze nie mogłem wysłać wiadomości do jednego gościa a do innych mogłem. Ciągle wyskakiwał jakiś błąd. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v