Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, pawel885 napisał:

Z drogówki zwykle ciągniki są pomarańczowe i nie mają prawych drzwi tylko szybę całościową z wycieraczką  , trzeba przejrzeć jakieś zakamarki czy nie widać pomarańczowego lakieru - kiedyś takiego JD wyczaiłem jak kolega szukał ciągnika, handlarz od razu zbystrzał 

Widziałem nie jedna firmę drogówkowa sam w takiej pracuje i w żadnej nie spotkałem żeby traktor był pomarańczowy i miał cała szybę z lewej z wycieraczka tak wyposażony jest pewnie droższy na zamówienie i trudniejszy w odsprzedaży a tak normalnie da się go sprzedać

Opublikowano

Najpierw to trzeba silnik zrobić a dopiero o wyglądzie myśleć.... 

Popo ja nie widziałem innego ciągnika drogówki jak pomarańczowy, oczywiście mowa o sprowadzonych z zachodu.... W PL to wiadomo wolna amerykanka jak firma państwowa

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

z motogodzin wychodzi że dwa razy w roku dwa bigbagi nawozów podniósł :$

śmiać się czy płakać ,w 42 letnim  traktorze 3525 godzin:D

Pewnie tyle wskazał 25 lat temu i od tamtej pory się nie ruszył. Za bardzo na motogodziny bym w nich nie patrzył

Opublikowano

Ja i za tyle bym go nie chciał. Słoma w kabinie już jest, ale dosypać trochę i dobre gniazdo dla kur do niesienia jaj.:D

Opublikowano
3 godziny temu, izydor6280 napisał:

nie wiele widać, ale po szczegółach śmiem twierdzić ze to 88-89

A ja śmiem twierdzić że w błędzie jesteś . Przede wszystkim to nie jest Sipma .

Opublikowano
55 minut temu, kajman1984 napisał:

https://www.otomoto.pl/oferta/massey-ferguson-30-swiezo-sprowadzony-ID6yZJVN.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

Ktoś miał do czynienia z handlarzem??? Jakieś opinie o tym modelu? Może ktoś taki użytkuje i się wypowie? 

Handlarz niedaleko mnie.Byłem kiedyś na placu u niego to maszyny wyglądały ok.

Wiadomo handlarz to handlarz raz kupi coś dobrego tanio a raz musi kupic szrota żeby coś zarobić

Opublikowano

Jak tylko trafi sie klient kasę da niech robi z tym co chce mnie to już nie obchodzi. Jak to było w przypadku agregatu jak sprzedalismy Bometa na wieczór pojawił sie u gościa w ogłoszeniu handlarz babcia z tekstem po co było mu sprzedawać jak on sprzedaje. A co mnie to obchodzi co z tym zrobi wzieło się kasę nic  mnie nie interesuje po za tym.

Opublikowano

Jak zapłaci ci tyle ile chciałeś to może sobie tym gnój wypychac z obory albo lecieć na Księżyc, ważne że jest hajs w kieszeni i nie ma problemu ze sprzedażą i upierdliwymi dzwoniacymi co chcą się wywiedziec wszystko choć i tak nie kupią

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v