Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

a ja dziś kupiłem case 1694 w super stanie,opony bardzo dobre,do wyminy jedna z uszczelek pod  głowicą 115 km za cenę wypicowanej 60 siątki jak ktoś pisał-byłem po drodze też w draganach koło lublina i nikomu nie polecam już tam jechać a ciągnikami -zlom i pies

Opublikowano

Super wizualnie czy mechanicznie? Robiłeś już coś nim? Nie za wcześnie na ten zachwyt?

Opublikowano (edytowane)

1694 to nie przypadkiem Dawid Brown w farbie case??

16 godzin temu, RadekRenault napisał:

no i to sporo

3 godziny temu, izydor6280 napisał:

pytanie jaki stan, osobiście wolałbym przepłacić nieco za perełkę niż kupić trupa i dokładać co roku

1 godzinę temu, izydor6280 napisał:

widać że picowany przez handlarza, ale ktoś w dobrą gumę zainwestował kilka lat wcześniej, więc może nie być tragedii

ten dopiero zaszalał z ceną https://www.olx.pl/oferta/renault-155-54-turbo-CID757-IDpYMvL.html#95f7a122f3

Przepłacić ok ale nie za wiele jednak zobacz ,ze ta pierwsza jest netto czyli koniec końców tańsza od drugiej ^_^

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
36 minut temu, benio1967 napisał:

a ja dziś kupiłem case 1694 w super stanie,opony bardzo dobre,do wyminy jedna z uszczelek pod  głowicą 115 km za cenę wypicowanej 60 siątki jak ktoś pisał-byłem po drodze też w draganach koło lublina i nikomu nie polecam już tam jechać a ciągnikami -zlom i pies

Dragany, Nowy dwór i okoliche Chełma, Pan Robert ma te 3 składy i na wszystkich graty wrastają w ziemię, byłem w żniwa po oponę, ceny zaporowe za gorszy śmieć niż zrzucałem

Opublikowano
4 minuty temu, benio1967 napisał:

sołtys masz rację,jak go zwał tak zwał ale to jest super maszyna za małe pieniądze,jutro przywiozą zmienię uszczelkę i zobaczę.

Ze słyszenia wiem,że te Dawidy mają słabe sprzęgła

Opublikowano
21 godzin temu, Tomasz78 napisał:

To akurat orginalne Carraro

"I stąd że były to modele montowane z mostami włoskiego producenta wzięło się stwierdzenie że INNE mosty pseudo Carraro krzyżakowe to Carraro a w rzeczywistości są to białoruskie produkcje nie mające nic wspólnego z włochami" Właśnie miałem na myśli to że to jest oryginalne carraro. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v