Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogo jak na ten rocznik i stan. My za 1004 z 1988 w oryginale opony roczne, komplet obciążników, sprawny wzmacniacz, światła, pierwszy właściciel wzięliśmy 34 000 zł.

Opublikowano (edytowane)

ten 1204 to w cenie złomu powinien być albo ze 20 tysi mniej  :huh:  ale fanów reliktów poprzedniej epoki czyli ursusów i zetorów nie brakuje 

Edytowane przez bochniak
Opublikowano

Za  42  tysi  to sprzedałem zts 16245 z przednim tuzem turem  silnikem po remoncie  sprawnym wzmacniaczem tylko opony średnie  duże przód 28 tył 38 i skrzynia  słaba  ale poszedł  do  sanatorium to  jeszcze parę  lat  pochodzi...a  to co sobą  reprezętuje   co najmniej 12 tysi w dół!! na realnego  kupca...

Opublikowano

bo kupił  go gospodarz  z paru wsi dalej  na  gospodarstwo poniżej 30 hektarów  Więc  ciągnik  wreszcie wypocznie...

Opublikowano

to czyli głupie pytane z mojej strony ale jasna odpowiedz  :D  ale myślę że 12 tysi mniej jak pisałeś to jednak za mała promocja by była na ten ciągnik ...

Opublikowano

Wiesz  zawsze znajdzie się  jakiś fanatyk który kupi wszystko co ma napęd.... ale  jak najbardziej  masz  rację   jeśli  chodzi  o cenę  dla racjonalnie   myślącego kupca...  

Opublikowano

Albo ziemia zmienię temat  jak sąsiad zacznie przebijać sąsiada to nabiję na 120 tysięcy albo więcej :D  ale fakt jak ktoś widzi w starym ciągniku moc i siłę czyli w ursusie to zapłaci nie małe pieniądze  

Opublikowano

Za 36 to bym swojego zetora 16145 sprzedal odrazu i moze nie jest idealny wizualnie ale kolo tej szóstki bym go nie postawil :o sąsiad 1204 w podobnym stanie wizualnym z turem hydramet sprzedawal chyba z dwa lata chcial 20 tyś a sprzedal bodajże za 18

Opublikowano

Tak miałem zapytać o siewniki do kukurydzy. Ktoś wie czemu za byle trupa bez posiewacza chcą po 4-6 tyś, podczas gdy zbożowy w tej cenie będzie w znacznie lepszym stanie? Ten do kukurydzy potrzebny jest raz w roku a zbożowym wsiejemy jare, ozime, trawę. To co podał kolega wyżej jest w akceptowalnej cenie i stanie ale szkoda, że bez podsiewacza.

Opublikowano

Wszustko można zrobić i potrafię, ale dając 3,5 tyś za siewnik i dokupienie podsiewacza za 1500 daje 5 tyś. Za niecałe 6 można coś znaleźć, ale niewiele tego jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v