Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/wywrotka-3-stronna-CID757-IDhtzaX.html#3386694ec7 

Handlarz nie daleko mnie bardzo uczciwy gościu do dogadania się kupujesz takąza 2500(zawsze coś się utarguje) zakładasz nowe burty podłogę i ma się piękną mocną przyczepę.

rzeczywiście gość ok byłem u niego za przyczepą i tak się złożyło,że stoi od dłuższego czasu u mnie i sobie czeka na remont :P

Co to wgl. za przyczepa? Tłok jak z czołgu, jakieś butle/zbiorniki pod ramą?

wywrot pneumatyczny

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/ursus-914-z-turem-inter-tech-z-2014r-wzorowy-stan-CID757-IDhpLcB.html#774225c2c8;promoted co myslicie o tym ciagniku ? slyszalem ze w sprowadzanych modelach jest szybka skrzynia . a ta normalna jesli krajowy ciagnikk z jaka prendkoscia bedzie sie poruszal czy cos tak jak c360 ? jesli sie myle niech mnie ktos wyprowadzi z blendu ? pytam sie poniewaz sasiad ma zetora 10145 i mowi ze jest taki wolny ze szok 

Opublikowano

Ja moge powiedziec ze wybierałbym medzy kuhnem overumem ewentualnie kverneland. Z tej 3 najlepszy bedzie Kuhn pług ciezki masywny nie trzeba kombinowac zeby wszedł w ziemie dodatkowo masz belke szybkiego zaczepu i mozliwosc w przyszłosci dolozenia 5 skiby ponadto mimo ze pług jest ciezki to bardzo lekko idzie w ziemi. Jak masz mniej kasy to zobacz dokładnie tego overuma no i zalezy jakiefekt orki cie bedzie satysfakcjonował jesli przesiadasz sie z UG to docenisz oveuma który bedzie szedł lżej jesli miales juz cos lepszego to bierz kuhna napewno nie bedziesz załował

Opublikowano

Ja moge powiedziec ze wybierałbym medzy kuhnem overumem ewentualnie kverneland. Z tej 3 najlepszy bedzie Kuhn pług ciezki masywny nie trzeba kombinowac zeby wszedł w ziemie dodatkowo masz belke szybkiego zaczepu i mozliwosc w przyszłosci dolozenia 5 skiby ponadto mimo ze pług jest ciezki to bardzo lekko idzie w ziemi. Jak masz mniej kasy to zobacz dokładnie tego overuma no i zalezy jakiefekt orki cie bedzie satysfakcjonował jesli przesiadasz sie z UG to docenisz oveuma który bedzie szedł lżej jesli miales juz cos lepszego to bierz kuhna napewno nie bedziesz załował

Co Ty z całym szacunkiem pier**lisz!!!Kuhn ciężki??682 kg to dużo dla 4 obrotowej???

Opublikowano

do 100KM to 4 skiby nie zadużo?

Jak masz pole kamieniste to może coś na zabezpieczeniu 

Opublikowano

Ja mam pług uni ibis xl 4 skiby waga 1450 kg to jest ciężki pług .... jak dla Ciebie 682 kg to dużo to ja tutaj czegoś nie rozumiem  :ph34r:

Opublikowano

kuhn multi master 5 skib na wzmacnianej ramie   z tego co mapiętam troszkę ponad 1800 kg  tylko nie pamiętam czy z przedpłużkami czy bez..... w każdym  razie polska 16 podnosi i  nie jesteś w stanie skręcić  a Deutzem żeby dało się pracować to 1500kg wisi na tuzie... miałem kiedyś  lekkiego lemkena  to był tak popękany i powzmacniany posmarkany że chyba przed odpicowaniem  to by chcieli zapłacić jak za złom a szfagier z 5 lat orze i nie narzeka..

Opublikowano

kuhn multi master 5 skib na wzmacnianej ramie   z tego co mapiętam troszkę ponad 1800 kg  tylko nie pamiętam czy z przedpłużkami czy bez..... w każdym  razie polska 16 podnosi i  nie jesteś w stanie skręcić  a Deutzem żeby dało się pracować to 1500kg wisi na tuzie... miałem kiedyś  lekkiego lemkena  to był tak popękany i powzmacniany posmarkany że chyba przed odpicowaniem  to by chcieli zapłacić jak za złom a szfagier z 5 lat orze i nie narzeka..

No tez własnie znajomy na kuhna multi master 5 skib i ciaga go nh t7.175 jak dobrze pamietam i dlatego napsalem ze cizki bo wkoncu 1 skiba nie moze miec kosmieczej wagi i sadziłem ze 4 bedzie wazyc około 1400kg 

A jesli sie pomyliłem to przepraszam nie sprawdzałem ile on wazy w specyfikacji dodam ze kolega do nh zakłada balast 1000kg do komfortowej pracy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v