Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jeść nie woła, to będzie stała póki ktoś nie łyknie  ^^ 

Opublikowano (edytowane)

Cena jak cena... "baloty nie były robione pod sprzedaż." no fajnie jakby tak było a jednak folii to pożałowałeś na nie... dla siebie też tak skąpo owijasz?

bo ja wiem czy cienko

16-18razy folia 750

lucerna mi 4 razy obrodziła po 22-24 baloty były z 1h i za dużo nazbierałem i nie dokupiłem cielaków na czas....

ze sprzedażą czekałem do lutego żeby cena była dobra a że będę sprzedawał wiedziałem już w sierpniu :)

Edytowane przez mat22889
Opublikowano (edytowane)

16-18 obrotów stołu owijarki a naciąg foliii na maaaaxxxxx, także połowa beli owinieta tylko raz co dokładnie widać na załączonych zdjęciach, bo po prostu prześwituje. To raczej nie wróży dobrej jakości

Edytowane przez lukbold
Opublikowano (edytowane)

Wiesz może jak ten agregat stoi z ceną ? Jakoś żadnej aukcji w necie nie widać.

5 lat temu dalem chyba ok10 netto za 4.2

Czym chcesz go ciągać?

Edytowane przez przemol87
Opublikowano

bo ja wiem czy cienko

16-18razy folia 750

lucerna mi 4 razy obrodziła po 22-24 baloty były z 1h i za dużo nazbierałem i nie dokupiłem cielaków na czas....

ze sprzedażą czekałem do lutego żeby cena była dobra a że będę sprzedawał wiedziałem już w sierpniu :)

Nie robiłeś na sprzedaż a w sierpniu wiedziałeś że sprzedawać będziesz, troszkę kupy to się nie trzyma :)

Opublikowano

ta i jeszcze pewnie z ostatniego pokosu...ciekawe ile tam jest faktycznie lucerny bo nie wierzę,że to jest czysta lucerna!!!! Myślę,że na pewno sprawdzałeś ceny bel z lucerny i jeśli miałbyś dobrej jakości na 100% nie wystawiłbyś takiej ceny-ja w tej cenie sprzedałem bele z trawy w ciągu 12h od wystawienia

Opublikowano

Wujo sprzedaje nie ja.

Tu nikogo nie interesuje czy wujo czy stryjek <_<

dodaj wujowi do giełdy jak chce opchnąć bo to nie temat typu "sprzedam" <_<

Opublikowano (edytowane)

ale to za ile miał bym to wystawić? pytałem się o cene czy dobra. Jakoś nie mam w zwyczaju oszukiwać ludzi więc nie mierzcie mnie swoją miarą :)

lucerna jest czysta, pocięta, lucerna w czystym siewie

ale balotowane były również łąki i mogą się trafić baloty samej trawy o czym informuje podczas rozmowy telefonicznej. JBC to klienta już mam

Edytowane przez mat22889
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v