Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

weź na olx  wejdź na jakiekolwiek   ogłoszenie   sprawdź ilość  wyświetleń    a następnie naciśnij  F5   i policz  do 20  a następnie puść klawisz i zobacz o ile zmieniła się ilość  wyświetleń....xD

Opublikowano

No to "puszka Pandory" otwarta :P .

Ale działa to w dwie strony, ogłaszasz np usługę czyszczenia kopyt i masz 20tys wyświetleń to każdy pomyśli że "zjadłeś zęby" na czyszczeniu kopyt a ktoś inny ma 50 wyświetleń to pewnie jakiś młodziak co cały czas się uczy...

Opublikowano

Przecież na olx można wyświetlenia kasować :P 

Opublikowano (edytowane)

kiedyś kumpla cisnęliśmy jak auto sprzedawał...  tak go podbudowaliśmy że 3 razy cenę podnosił....    zanim zorientował o co chodzi....  jak  przez noc  2 miliony wejść miał.....(młotek na F5 i trzeba parę klawiszy zdemontować...żeby nie były wciśnięte  ....a jak długo nabijało  to nie wiem jak długo bateria wytrzymała....

Edytowane przez damo
Opublikowano

http://olx.pl/oferta/rozsiewacz-amazone-za-f-804-r-hydrauliczny-CID757-IDdZnGD.html#099a752a97

Co myślicie do c360 ? Pewno lepszy taki jak nowy z grass rolu :D

Ogólnie na pewno lepszy, ale w grass-rolu nie trzeba uważać na samoistnie otwierające się klapy i podsiewanie drogi tudzież garażu ;) niepojęte dla mnie co im w Amazone zależało żeby założyć siłownik dwustronnego działania na otwarciu

Opublikowano

W jedną stronę działasz podając ciśnienie na siłownik i wysuwając go, a w drugą dajesz wolny spływ i sprężyny wciągają siłownik z powrotem. Nie wiem jak w tym modelu ale w ZA-M z którym mam styczność za otwieranie odpowiadają sprężyny a za zamykanie wysunięty siłownik, więc jak hydraulika przepuszcza to sprężyny po jakimś czasie same otwierają zasuwy. Przez to zamontowali mu zawór na wężu, żeby garażu nie sprzątać

Opublikowano

W jedną stronę działasz podając ciśnienie na siłownik i wysuwając go, a w drugą dajesz wolny spływ i sprężyny wciągają siłownik z powrotem. Nie wiem jak w tym modelu ale w ZA-M z którym mam styczność za otwieranie odpowiadają sprężyny a za zamykanie wysunięty siłownik, więc jak hydraulika przepuszcza to sprężyny po jakimś czasie same otwierają zasuwy. Przez to zamontowali mu zawór na wężu, żeby garażu nie sprzątać

Ja posiadam ZAM 1001l Speciala z 2015r. to siłowniki są dwustronnego działania, na jeden siłownik idą dwa węże żadnych sprężyn nie mam.

Opublikowano

Zachodni ciągnik trzyma ciśnienie  dłuże j niż c-360 czy mtz   i pewnie dla tego takie rozwiązanie  dla amazone  z tymi sprężynami  a na czas transportu po drodze lepiej zamknąć  tym zaworem ręcznym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v