Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na pierwszy ciagnik na parę ha to chyba dobry wybór? Za podobną kwotę inne wydają się byc w gorszym stanie.

nawet w takim przypadku zastanowiłbym sie np nad mtz 50

kasa podobna,komfort nie gorszy,spalanie niższe,robota szybsza

Opublikowano

'pilna sprzedaż z powodu wyjazdu' dobre a jaki idiota(nie chcę nikogo tym określeniem urazić) da tyle kasy za takie coś..........

coraz bardziej jestem za tym żeby ogłoszenia na olx były platne

Opublikowano

Chyba chodziło ci o MTZ-550, bo MTZ-50 w porównaniu do C-360 komfortem też nie grzeszy. Co nie znaczy, że przy odrobinie dobrej woli nie można z niego zrobić fajnego ciągnika, któremu C-360 nie dorówna.

Za ursusika w dobrym stanie może i warto tyle dać.

Opublikowano

chodziło mi o 50 gorzej niż w 360w takiej budzie na pewno nie jest 

550 to już niebo a ziemia w porównaniu do komfortu 360 i takiego przy odrobinie szczęścia wyrwie się za nieco ponad 10 tys

Opublikowano

Ten Pronar całkiem fajny jak za tą cenę. Znasz właściciela?

tak znam dobrze, ciągnik nigdy nie pracowal jako główny,pracował z turem-krótko bo kupili ładowarkę,zestaw uprawowo siewny famarola ze dwa sezony,rozsiewacz,opryskiwacz,przy sianie naprawdę wart swojej ceny

http://olx.pl/oferta/siewnik-meprozet-s107-CID757-IDc7oqW.html co sądzicie o takim siewniku, czy pronar 82a poradzi sobie z jakimś agregatem i tym siewnikiem czy lepiej np 2,5m

Pronar z linku który podałem-co prawda 90km ale śmigał z zestawem uprawowo-siewnym 3 m famarola aż miło

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/rozsiewacz-do-nawozow-amazone-CID757-ID9PiJd.html#5ac8ce8a19

taka oferta z okolicy, jak na moje wymagania byłby ok, pojemność też, nie trzeba by go od razu robić, cena też w dół bo troche już stoi, tylko pytanie jak sobie poradzi z rozrzutem na 12 m? w sumie to u mnie idzie tylko saletra puławska albo zaksan dwa razy do roku, polifoska na jesieni i rzadko sól potasowa w jednych dawkach więc taki system dozowania dawki jeszcze bym przebolał. Warto jechać czy lepiej szukać dalej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v