Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie nie wiem czy w dobrym miejscu zadaje to pytanie, ale szukam poidła dla bydła podgrzewanego na prąd. Znalazłem tylko nowe a mnie iteresowałoby używane jesli macie gdzieś takie piszcie na priv, bo sam przeszukuje neta w każdym calu i nigdzie nie moge trafić;)

Opublikowano

zrób takie poidło żaden problem......., widziałem kiedyś u wujka jak byłem jak szliśmy cielić krowe to sąsiad wujka miał zrobione.Miał normalne poidło a od poidła do góry szedł wąż doprowadzajacy ciepłą wodę z grzałki , która podgrzewa wodę.

Opublikowano

Można kupić jakby kablowy ogrzewacz. Owija się wokół rury kabel i jakoś grzeje rurę. Można też wstawić w poidła grzałkę. Od góry w przyłącze idzie zasilanie a od dołu instaluje się grzałkę. Zawsze zamiast podgrzewać możesz wstawić pompkę w obieg. Szukaj wszystkiego na canagri, bo używanego nikt raczej nie sprzeda.

Opublikowano

Panowie nie wiem czy w dobrym miejscu zadaje to pytanie, ale szukam poidła dla bydła podgrzewanego na prąd. Znalazłem tylko nowe a mnie iteresowałoby używane jesli macie gdzieś takie piszcie na priv, bo sam przeszukuje neta w każdym calu i nigdzie nie moge trafić ;)

jak koledzy niżej piszą to  kup sobie kable grzewcze, można kupić dowolną ilość, cięte do pełnego metra. Kup samoregulujące to ci nie będzie potrzebny przekaźnik a jak chcesz taniej to kup zwykły grzewczy plus tani termostat i będzie dobrze. Pytaj w hurtowniach elektrycznych to ci doradzą.

Opublikowano

Ta cena to aby nie przesada ? Sąsiadka kupiła pięknego ogierka 1,5 roku ciemny brąz piękny koń za 2100.

Przesadzona?Klacz chodzi we wszystkim-bryczka w pojedynkę/parę,siodło, robiła w ziemniakach........

źrebna .......

Kolego ja córce kupiłem odsadka ogierka za 750,- i jest przepiękny

Opublikowano

@kamil 96, wydaje mi się że wart jest tej ceny, choć wiadomo trzeba by zobaczyć na żywo

Cena dość dobra za taką przyczepę http://olx.pl/oferta/przyczepa-6t-niemiecka-krone-autosan-d-732-d-50-d55-d35-hl-hw-CID757-IDb9ejr.html#37680327bc

Za tą cenę raczej znajdzie się HL 6t w dobrym stanie technicznym, wizualnie pewnie gorszym i będzie miała 6t ładowności, a ta przyczepa z linku ma najprawdopodobniej 6t masy całkowitej. Mogę się mylić ale patrząc na inne ogłoszenia podobnych przyczep można tak sądzić, najlepiej zadzwonić. Poza tym wąski rozstaw kół, hamulce tylko na przód i to chyba najazdowe. Moim zdaniem cena znacznie zawyżona, liczba wyświetleń też może o tym świadczyć...

Opublikowano

@kamil 96, wydaje mi się że wart jest tej ceny, choć wiadomo trzeba by zobaczyć na żywo

Cena dość dobra za taką przyczepę http://olx.pl/oferta/przyczepa-6t-niemiecka-krone-autosan-d-732-d-50-d55-d35-hl-hw-CID757-IDb9ejr.html#37680327bc

Ja bym tyle nie dał, bo za ta cene mozna by miec dwie D 35 o podobnych wymiarach a ta jest chyba nawet węższa wiec nadstawek tez wysokich bys nie zalozył. No i na dodatek bez pneumatyki tylko z najazdem, jedyny plus to dolne otwieranie burt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v