Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Jestem zainteresowany kupnem ciągnika i mam ofertę Fendta  polisingowego i tylko 40 000 zł a normalnie kosztuje 130 000 zł  i bardzo mnie to dziwi. Jest on w Niemczech i gość chce  20 000 najpierw wpłacić na allegro bo przez allegro ta tranzakcja ma się odbyć a drugie 20000 mam wpłacić jak przywiozą ciągnik. Czy to nie jest oszustwo ??? Pomóżcie ??

Opublikowano

Człowieku pomyśl trochę , kto normalny sprzedaje za 1\3 ceny .

Opublikowano

Zastanów się z jakiego to niby powodu ktoś nie chce pełnej wartości sprzętu .

Opublikowano (edytowane)

nigdy w życiu nie kupił bym ciągnika nie oglądając go uprzednio. Ba cokolwiek kupuje, to najpierw jadę zobaczyć a dopiero jak mi podpasuje to umowa i kupuje.

dziwie się w ogóle że są takie jelenie co są w stanie dać 20k zł za coś bardzo podejrzanego w dodatku czego na oczy nie widzieli.

PS. Jak jest więcej ludzi gotowych przekazać takie sumy oszustom to lepiej przekaźcie je mi :rolleyes:  lepiej je wykorzystam :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Człowieku przeciez w moim regionie jest pełno takich ogłoszeń po okazyjnej cenie. Kiedys nawet z ciekawości zadzwoniłem po DF jakiś nowszy z 2005 roku za 48tys zł te same fotki na niemieckiej stronie cena bliska tych 48 tys tylko że w Euro dzonie gość ze przyjezdza ciagnik za 5 dni ale juz ma 4 chetnych i jesli chce miec ciagnik to musze wpłacic 30tys a jak obejrze i mi sie nie spodoba to oddaja kase. Opieprzyłem gościa i sie rozłączyłem.

I wogółe jak można myśleć ze ktoś sprzedaje cos za 1/3 ceny ? w dobie internetu każdy wie ile co jest warte i nie ma okazji !!

Trzeba być walnietym ( bez urazy dla kogokolwiek) zeby wpłacać kase pożniej zostaje sie bez niczego a nie sorki zostaje sie z problemami 

Opublikowano

Izydor miałem te lampy w gumie. Świeciły całkiem nieźle i byłem z nich zadowolony, ale niestety z biegiem czasu guma popękała przy mocowaniach i lampy ledwo sie trzymały i musiałem wymienić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v